Home / Регіональні новини / Жінка здавала позиції у місті Сарни. А вчора туди прилетіло 4 ракети

Жінка здавала позиції у місті Сарни. А вчора туди прилетіло 4 ракети

НА РІВНЕНЩИНІ ВИКРИЛИ ЧЕРГОВУ ПРИХИЛЬНИЦЮ «РУСЬКОГО МІРА»

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури жительці Сарн оголошено підозру у поширенні інформації про рух Збройних Сил України за можливості їх ідентифікації на місцевості, коли така інформація не розміщувалася у відкритому доступі, вчиненому в умовах воєнного стану, а також у виправдовуванні та визнанні правомірною збройної агресії росії (ч. 2 ст. 114-2, ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Зокрема, за даними досудового розслідування, жінка, яка є громадянкою рф, але багато років проживає на Рівненщині, здійснювала фотофіксацію руху військової техніки та військовослужбовців вулицями м. Сарни. Пізніше, використовуючи програму для миттєвого обміну текстовими повідомленнями «WhatsApp», підозрювана надсилала ці фото із коментарем щодо напрямку руху Збройних Сил України на даний час невстановленим особам, таким чином поширюючи інформацію про рух ЗСУ, з можливістю їх ідентифікації на місцевості.

Крім цього, сповідуючи проросійські погляди та неприязнь до Держави Україна, сарненчанка заперечувала обстріли зс рф мирного населення та підтримувала мету так званої «спецоперації» щодо знищення Української нації, тим самим заперечувала та визнавала правомірною збройну агресію держави-окупанта.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

6 коментарів

  1. Насправді для таких випадків хочеться найжорсткішого покарання,щоб люди могли усвідомити як страшні речі роблять такими нерозумними вчинками, скільки приносять біди та страждань, хочеться, щоб прийшло усвідомленняя, що війна це не жарти .

  2. Кару цій жінці треба щоб присудив народ,і наше правосуддя повинно прислухатись до думки українців.Я вимагаю смертної кари!

  3. Олександр

    За законом військового часу – постріл .
    Навіщо ще кормити сучару.

  4. Вікторія

    А чому не розтріл у воєнний час? Ще пригодиться?! Чому непоказують морди зрадників?! Певно не буде на Україні добре…

  5. Я рахую, що якщо буде доведено її причетність до всіх цих прольотів, то судити не за статтею від 5 до 8, а ща умисне вбивство/завдання тяжких тілесних і т.п.

  6. Розстріляти сучару,жерла український хліб і сало,то чого ж тут сиділа,треба було в срану рашу їхати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X