Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / Вісім одиниць зброї здали до поліції мешканці Вараша (фото)

Вісім одиниць зброї здали до поліції мешканці Вараша (фото)

За п’ятнадцять днів проведення місячника добровільної здачі зброї до Варашського відділу поліції місцеві мешканці принесли вісім одиниць зброї.

100_0046

Для подальшого знищення здано п’ять одиниць зброї. 41-річний житель Вараша здав до поліції мисливську гладкоствольну рушницю, обріз мисливської рушниці та два стволи, один з яких – із ударно-спусковим механізмом до нарізної зброї. А 43-річний місцевий мешканець приніс власний газовий пістолет у зв’язку з технічною несправністю.

З метою подальшої реєстрації 33–річний житель Володимирецького району здав до відділу поліції дві мисливські гладкоствольні рушниці, дозвіл на носіння та зберігання яких мав його покійний батько.

Також для подальшої реєстрації здав до поліції нарізну гвинтівку і 60-річний житель Вараша.

dscn8390

Правоохоронці нагадують, що місяць добровільної здачі зброї триватиме до 30 квітня. Громадяни, які звернуться до поліції та добровільно здадуть зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, звільняються від кримінальної відповідальності. У разі добровільної здачі технічно справної зброї або спецпристрою громадяни в подальшому матимуть можливість їх зареєструвати, та, оформивши необхідні документи, отримати передбачений законом дозвіл на їх носіння та зберігання.

Із питань добровільної здачі зброї у Вараші необхідно звертатись в службу дозвільної системи Варашського відділу поліції ГУНП в Рівненській області за адресою: м. Вараш вул. Правика, 5, або за номерами телефонів: 096 6628646, 096 9819578, (03636) 2-10-02, або 102.

 

Варашський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X