Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / У Вараші донька замовила вбивство батька: живого чоловіка облили бензином та підпалили (відео, фото)

У Вараші донька замовила вбивство батька: живого чоловіка облили бензином та підпалили (відео, фото)

У суді доведено, що жителька Вараша Олена Манзик у 2012 році організувала та вчинила умисне вбивство рідного батька, бо хотіла успадкувати його двокімнатну квартиру. До вчинення злочину вона залучила ще 4 жителів області, пообіцявши їм грошову винагороду – 4 тис. дол. США.

donka-zamovila-vbivstvo-batka-zhivoho-choloavka-ob20190215_7445

Чоловіка у день його 50-го ювілею спочатку побили у його ж помешканні та намагались задушити, що призвело до безпорадного стану останнього. У подальшому зловмисники вивезли потерпілого в багажнику автомобіля до лісу, де продовжили бити дерев’яною палицею, завдали не менше 8 ударів канцелярським ножем в шию, голову та груди, від чого клинок ножа зламався. Ще живого облили бензином та підпалили.

Суд першої інстанції 27 травня 2014 року усіх співучасників злочину засудив до позбавлення волі строком від 10 до 13 років. За жорстоке вбивство батька Олену Манзик засудили до 13 років позбавлення волі, Олександра Шишка та Володимира Синяченка – на 12 років, та Сергія Сніжка – на 10 років. Але на цей вирок подали апеляційні скарги засуджені – у зв’язку із суворістю покарання,  і прокурор– у зв’язку із невідповідністю призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особам обвинувачених,внаслідок м’якості.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що 13 лютого цього року Волинський апеляційний суд ухвалив: апеляційні скарги обвинувачених залишити без задоволення, апеляційну скаргу прокурора – задовольнити частково, вирок Кузнецовського міського суду в частині призначеного покарання – скасувати та ухвалити новий вирок, яким дочку загиблого засуджено до покарання – позбавлення волі на строк 15 років з конфіскацією усього належного їй майна, трьох співучасників злочину – до 14 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна.

Четвертого спільника засуджено до позбавлення волі на строк 10 років з конфіскацією майна та звільнено в залі суду у зв’язку з фактичним відбуттям призначеного покарання, у яке зараховано строк попереднього ув’язнення з розрахунку – один день попереднього ув’язнення за два дні позбавлення волі, – повідомляють на rivnepost.rv.ua.

 

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Один коментар

  1. Олексій

    Якою сукою тікі треба бути, шоб вчинити таке страхіття…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X