Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / У Вараші діти загравшись, побоялися вертатися додому (фото)

У Вараші діти загравшись, побоялися вертатися додому (фото)

Увечері, 15 серпня, у соціальній мережі почали бити на сполох, повідомляючи, що близько 15 години з дитячого майданчика багатоповерхівки зникли п’ятирічна дівчинка  та 12-річний хлопчик. До поліції звернулася мама дітей  26-річної жительки міста Вараш. 

viboer-image

За повідомленням Вараського відділу поліції, “слідчо-оперативна група встановила, що спочатку батьки шукали своїх дітей самотужки, але так як пошуки не дали результатів і на вулиці вже стемніло, близько 21 години вони звернулися до поліції.

Увесь особовий склад Вараського відділу поліції негайно розпочав пошуки дітей вулицями міста. До них долучилися і місцеві мешканці, а інформацію про зникнення поширили соціальними мережами.

viber-image2

Вже через дві години на алеї одного із мікрорайонів міста дітей відшукав інспектор з дозвільної системи сектору превенції, який і доставив їх додому.

Як пояснили малолітні, вдень вони пішли зі свого двору, без дозволу старших, на  ігрові майданчики у лісопарковій зоні та в інших мікрорайонах містах. Коли зрозуміли, що загралися, то боялися повертатись додому, щоб їх не сварили батьки, тому й далі гуляли вулицями міста.

Працівники поліції дякують небайдужим громадянам, які не залишились осторонь та допомагали в пошуках, однак наголошують батькам не залишати без нагляду та пильнувати за дітьми, особливо малолітніми. Також правоохоронці звертаються до усіх громадян, якщо ви помітили на вулиці, в своєму дворі чи будь-інде в громадському місці дитину без супроводу дорослих, обережно, аби не злякати її, розпитайте, як вона тут опинилася, де батьки, а за необхідності дізнайтеся прізвище, адресу та інші дані, які допоможуть повернути сина чи доньку додому”.

 

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X