Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / У мешканця Вараша вилучено наркотичний засіб (фото)

У мешканця Вараша вилучено наркотичний засіб (фото)

Під час відпрацювання території Вараша в ході операції «Мак», яка проводиться на території України задля протидії незаконному обігу наркосировини рослинного походження, працівники групи реагування патрульної поліції Варашського відділу поліції виявили місцевого мешканця, який зберігав при собі наркотичні засоби.

dscn9263

По обіді 05 червня в дворі будинку по мікрорайону Будівельників в поле зору поліцейських потрапив 31-річний житель Вараша, який розпивав спиртне, сидячи на лавці біля будинку. В ході складання протоколу за розпивання спиртних напоїв в заборонених законом місцях, за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, поліцейські провели поверхневий огляд правопорушника. У рукаві кофти, яку чоловік мав при собі, правоохоронці виявили поліетиленовий згорток із наркотичним засобом – марихуаною, вагою 15 г. Зловмисник пояснив, що є споживачем наркотиків, тому зберігав їх для власних потреб.

За фактом незаконного придбання та зберігання наркотичного засобу слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Вилучена речовина направлена до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи. У ході досудового розслідування встановлюватимуться місце та обставини придбання наркотичної речовини.

dscn9262

Правоохоронці інформують, що комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» проводиться на території України до 27 вересня. Його мета –  виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення незаконного обігу наркосировини рослинного походження.

Нагадуємо, що правом на вирощування снотворного маку та конопель в Україні володіють лише ліцензовані підприємства. За незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель, громадяни нестимуть адміністративну або кримінальну відповідальність.

Варашський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Один коментар

  1. Сміх та й годі. Наркомани ходять у відкриту, і їм нічого не роблять Для галочки, на публіку якесь нещастя спіймали. А там де кішить ними, то тих і не чіпають. Коли дійсно в місці буде порядок?? Біля них страшно ходити, ці гнилі ноги, руки ніхто вже сильно й не ховає. Безлад. Молодь нашого міста гниє заживо. А поліція тільки грошенята рахує. Будівельників 14,27, 37, район Вопака, так само і м-н Вараш, Перемоги, Ювілейний наркопритон. Варять, сморід, не можливо ходити навіть, а тут таке викриття. Всі знають де які точки, а поліція не знає. Були таки наркопритони, що працівники поліції сусіди, а варінням займалися поки не повмирали. Коли почнеться боротьба справжня проти наркоманії, а не на публіку. Шкода рідних, тих хто погубив себе, а тим хто мав би боротися з цим розповсюдженням все вернеться!!!!!Якби в кожного хто покриває це,дитя згнило від цієї гидоти, то тоді б щось робилося. Гарне місто, а забруднене наркоманією….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X