Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / Роману Ковалю спалили автомобіль. Яка слава Рівненського активіста у Вараші (відео, фото)

Роману Ковалю спалили автомобіль. Яка слава Рівненського активіста у Вараші (відео, фото)

avto3

У понеділок, 4 червня, близько першої години ночі невідомі спалили два автомобілі, які були припарковано у дворі міста Рівного. Про те, що горять автівки, поліцію повідомили очевидці.
На місці події працювали слідчо-оперативна група та рятувальники. Унаслідок пожежі пошкоджено два автомобілі «Volkswagen Polo», зареєстрований на лізингову компанію, та «Land Rover Freelander», який належить 54-річному рівнянину. За попередньою інформацією причиною загоряння транспортних засобів є підпал, однак остаточну причину має встановити експертиза.

avto2
За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна). Правоохоронці встановлюють особу зловмисника. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

20180604094213
Згодом стало відомо, що Land Rover, який згорів, належить Роману Ковалю. Сам Коваль пов’язує цей випадок із своєю громадською, політичною і військовою діяльністю, і аж ніяк із «наведенням нібито справедливості». Давайте пригадаємо як «прославився» Роман Коваль у нашому місті. Свого часу він був керівником Рівненського осередку «Дія», але із-за побиття обранців Вараша, його спочатку було спочатку відсторонено від головування осередку «Дія», а пізніше і взагалі виключено із складу.

bezymyannyj
https://youtu.be/6NBI_YzMoqE?t=12
Варто пригадати, як «пафосно» себе позиціонував пан Коваль, який «по дзвінку» Сергія Анощенка (на сьогоднішній день екс міського голову Вараша), разом із декількома десятками молодиків прибував на сесійні засідання. Неодноразова Роман Коваль заявляв, що вони «бандити» і будуть підтримувати Сергія Анощенка, адже саме вони допомогли йому стати міським головою в 2015 році. Від так, не дадуть іншому зайняти крісло голови. https://youtu.be/g10SMXfDTVo?t=14
У своїх емоційних виступах, Роман Коваль, звинувачував не зрозумілий олігархат, ніби то, саме той винен у всіх проблемах нашого міста. https://youtu.be/2zeYGgv30Hs?t=16 Не забув наголосити і про бруківку, на укладанні якої, місто зекономила 350 тисяч гривень. Ось тут стає цікаво звідки пан Коваль, який живе у Рівному, на стільки обізнаний про роботи у нашому місті, як, наприклад, про укладання тієї ж самої бруківки? Розповів він і проте, як у місті через підставні особи проводяться торги на системі Prozzoro. Завдяки таким схемам перемогу здобуває потрібна людина, яка отримує бюджетні кошти. Про це можна почитати у статті: https://www.varash.info/varash/pidtrymka-miskogo-golovy-bandyty-iz-rivnogo-na-choli-iz-romanom-kovalem/11590
Про те ніколи не говорив яке відношення особисто він має відношення до фірми, яка виконувала роботи по укладанню бруківки.

znimok-ekrana-2018-01-17-15-47-58
Нагадаємо, що 15 грудня 2017 року, Вараська міська рада прийняла рішення «Про дострокове припинення повноважень міського голови С. Анощенко» і на вимогу депутатів, секретар міської ради Ірина Шумра, скликала позачергову сесію на 27 грудня. Та завадити депутатам провести сесію приїхали рівненські гості на чолі з Романом Ковалем. Багато хто із них представлялися, як члени Державницької ініціативи Яроша та Української Добровольчої Армії. Аби залякати міських обранців, «діячі» вдалися до фізичних розправ. Більш детальніше дивіться на відео :
https://youtu.be/2CW2-qtpGLw?t=25

Після виходу інформації про події у Вараській міські раді на публічну площину, Романа Коваля було відсторонено від виконання повноважень.

mafiya-2-900x482
Варто наголосити, що «не прохані гості», не одноразово приїжджали до нашого міста, і як самі повідомляли: «Ми наведемо тут порядок». Коли на сесії міської ради депутати приймали Бюджет міста на 2018 рік, то пан Роман із своїми поплічниками теж приїхали до Вараша, аби вкотре зірвати сесію. https://www.varash.info/varash/politics/rivnenski-gastrolery-na-choli-z-romanom-kovalem-znovu-pryyihaly-do-varasha-aby-navesty-svoyi-poryadky-video-foto/12792

 

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X