Home / Міські новини | Вараш / За чиї гроші надрукували оголошення-запрошення на сесію, що висіли на під’їздах? (відео)

За чиї гроші надрукували оголошення-запрошення на сесію, що висіли на під’їздах? (відео)

znimok-ekrana-2017-10-11-12-33-15

Міський голова припрошував громаду прийти на сесію, мотивував: «будьте небайдужими до долі міста, адже купка депутатів збирається усунути від посади законно обраного міського голову». Щоб питання набуло розголосу, не пошкодував ні паперу, ні фарби. На власному домашньому принтері все надрукував, – розповів Сергій Анощенко.

Перша партія 200 листків, через тиждень ще одна, очевидно, теж 200, в сумі 400. А от на розклеюванні їх, міський голова, заощадив. Схоже допомагали йому працівники «Житлокомунсервісу», бо директор цього навіть не заперечував.

whatsapp-image-2017-10-06-at-16-29-13

Оголошення-запрошення надрукували у місцевій газеті «Вітрина міста», міський голова каже, заплатив за них з власної кишені. У них «мер» обливає брудом керівника РАЕС, людину, яка керує стратегічним об’єктом міста атомною станцією і немає жодного відношення до політики. Натомість себе розхвалив, мовляв посприяв і закупівлі муніципальних автобусів, вмостив у місті бруківку, ініціював ремонт шкіл і садочків. Депутати обурені такими заявами голови, адже це заслуга усіх, і депутатів також.

Коли, 4 серпня, промерська більшість висловила недовіру Сергію Анощенку, він вирішив, якщо покинули, то продалися. А проблему у собі шукати не став, – кажуть депутати.

Політичні ігри міського голови оцінили і мешканці міста, запрошення отримали, а на сесію не з’явилися. У міський раді ми бачили лише учасників АТО, та колишнього «Правого Сектору». Як підсумок, депутати зізналися, продалися своїм баченням та переконанням і більше не будуть виконувати «хатєлки» міського голови.

Сімейний бюджет мера збіднів на 350 гривень згідно квитанції. Чий папір, на якому друкувалося оголошення-запрошення, міський голова не уточнив, проте лазерним принтером похвалився.

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X