Home / Міські новини | Вараш / Головне – дослухатися до громад. У Вараші розпочав роботу місцевий осередок партії «ЗА МАЙБУТНЄ» (фото)

Головне – дослухатися до громад. У Вараші розпочав роботу місцевий осередок партії «ЗА МАЙБУТНЄ» (фото)

Прозорий і відкритий у широкому значенні цих слів – таким є офіс місцевого осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у Вараші. На його офіційне відкриття цієї неділі завітали голова Рівненської обласної організації політичної сили Ігор Ясенюк та його заступник Сергій Мусевич. Символічно, що відкриття офісу політичного осередку відбулося у День міста Вараш.

– Кожен крок чи бездіяльність нині накладають відбиток на те, якою стане країна в майбутньому. Маємо побудувати ту державу, в якій будуть здійснюватися мрії наших дітей, адже майбутнє – вже зараз, – наголосив голова Рівненської обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Ясенюк. — Ми маємо акумулювати всі свої сили та активізувати діяльність на місцях, щоб спільними зусиллями прийти до перемоги. При цьому основне наше завдання – дослухатися до громад, представниками яких є, та всіляко сприяти їх розвитку та вирішенню існуючих проблем

Очільник обласної організації політичної сили переконаний, що реалізувати цю мету можна тільки з сильною командою та спільною, спрямованою на результат, працею. І саме таку команду «ЗА МАЙБУТНЄ» сформували й у Вараші. В першу чергу, як розповів очільник місцевого осередку партії Дмитро Стецюк, робили акцент на управлінцях, підприємцях, лікарях, юристах – людях слова і діла. Тих, хто має досвід у сфері самоврядування. Це команда, яка поєднує в собі молодість і досвід.

– Прагнемо, щоб політика і політики були прозорі у широкому значенні цього слова, тому в нас відкритий офіс – будь-хто може побачити, чим ми займаємося, з ким зустрічаємося і хто є в нашій команді. У нас немає кулуарних домовленостей: кожен член нашої команди важливий і має свою думку та бачення. У нас також працює молодіжний коворкінг, де молодь може реалізувати свої ідеї і розвивати свої таланти, – зазначив Дмитро Стецюк.

Після офіційного відкриття партійного осередкучлени команди  «ЗА МАЙБУТНЄ» обговорили ключові питання ведення виборчої кампанії, поділилися своїми напрацюваннями та вибудували стратегію подальшої співпраці.

Коментар

Віктор М’ялик, народний депутат України, член депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ»:

Якщо не зробимо самі, ніхто за нас не зробить. Ми всі втомилися чекати змін в Україні. Мені, як і іншим членам команди «ЗА МАЙБУТНЄ», не байдуже, у якій державі будуть жити мої діти, адже тут   народився, живу і працюю. У 13 років я став круглим сиротою, знаю життя в нашій країні не з екранів телевізорів, не з глянцевих журналів, а з важкої щоденної праці від зорі до зорі! Політична сила «ЗА МАЙБУТНЄ» має достатній професійний ресурс, аби вивести економіку держави з кризи і розпочати новий відлік у напрямі розбудови заможної і благополучної держави.

Політична реклама

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

X