Home / Міські новини | Вараш / Дітей із Вараша познайомили із професіями майбутнього (фото)

Дітей із Вараша познайомили із професіями майбутнього (фото)

Вибір майбутнього фаху для молодої людини – це серйозна справа, адже від правильного вибору залежить все майбутнє життя людини. Сьогоднішнім учням часто спадає на думку – а ким вони стануть у майбутньому? Тому, головним є розуміння, що до отримання такої професії яка б їм подобалася, дозволила мати гідний заробіток та була б завжди затребувана на ринку праці.

img_20180521_111025

Днями фахівцями Кузнецовського міського центру зайнятості було  проведено  для  учнів ЗОШ №2 м. Вараша профорієнтаційний урок на тему:  «Знайомство з робітничими професіями» з елементами відеолекторію.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних  Наталія Ковальчук ознайомила учнівську молодь з актуальними професіями на місцевому ринку праці, перспективою їхнього розвитку в майбутньому. Діти опрацювали «барометр професії», переглянули анімаційні відеоролики профорієнтаційного спрямування з використанням профорієнтаційних матеріалів «Професії майбутнього».

img_20180521_110353

В ході уроку фахівець центру зайнятості наголосила на тому, що потрібно зібрати якомога більше інформації про світ професій і визначити сферу діяльності аби в майбутньому уникнути помилок та розчарувань, а для цього потрібно вивчити самого себе, скласти уявлення про свої інтереси, здібності та нахили.

Перед кожною дитиною постає нелегке завдання: коли прийде час, зробити крок, який вирішить їхню життєву долю. Тому, бажаємо усім школярам обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи, взявши за орієнтир слушні поради фахівців служби зайнятості.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу

активної підтримки безробітних 

Н.Ковальчук

Про Varash Info

Читайте також...

Смертельна ДТП у Вараському районі

У Вараському районі автівка врізалася у дерево. Водій загинув ДТП сталася сьогодні, близько 08:00 на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X