Home / Міські новини | Вараш / Бажаєте придбати якісну побутову техніку? EuroFamily задовільнить всі забаганки (фото)

Бажаєте придбати якісну побутову техніку? EuroFamily задовільнить всі забаганки (фото)

Зламалася пральна машинка чи мікрохвильова піч? Ціна на нову техніку у брендових магазинах космічна, а брати кредит не хочеться?

Вихід є. В магазині EuroFamily вам підберуть вживану, якісну побутову  техніку на ваш гаманець. Перед продажем всі товари від праски до холодильника, проходять сервісне обслуговування, а при купівлі надається гарантійне обслуговування терміном на 6 місяців(та післягарантійний ремонт).

Ще вагаєтесь? Завітайте до магазину, який знаходиться за адресою: ринок Південний №14 , або зателефонуйте за номером телефону – 0970024625. Також якщо ви є користувачем соціальної мережі FACEBOOK, просто перейдіть за посиланням www.facebook.com/eurofamily.varash і зможете прийняти участь в аукціонах та розіграшах, які на постійній основі проводить магазин EuroFamily.

Про Varash Info

Читайте також...

Смертельна ДТП у Вараському районі

У Вараському районі автівка врізалася у дерево. Водій загинув ДТП сталася сьогодні, близько 08:00 на …

Один коментар

  1. Доброго дня! Прошу все ж якось залишити мій відгук стосовно цих шахраїв. Замовляв товар – робот пилосос Ecovacs Deebot 930 dg3g. Магазин начебто дає гарантію на місяць. Але це неправда, адже як вони можуть давати гарантію на те, що не працює (пилосос був без тримача для вологого прибирання). Згідно зі слів продавця не вистачало лише тряпки для вологого прибирання. Насправді було відсутнє кріплення, яке коштує 1 тис гривень. До того ж його ніде не знайти, адже модель 2018 року. Відповідно це робот пилосос без вологого прибирання, хоча будинок має 2 поверхи і треба був товар саме з вологим прибиранням. Але продавець обманув в данному випадку. Повернення не хочуть брати до того ж. Несерйозний магазин та безвідповідальні люди. Не раджу абсолютно!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X