Home / Міські новини | Вараш / Аби літо було активним та продуктивним – Вараш (фото)

Аби літо було активним та продуктивним – Вараш (фото)

Чим зайнятися влітку, коли ти активний, повен енергії, у тебе літні канікули, а ти живеш серед бетону? Бо якщо у дітлахів та молоді із сільської місцевості  та тих містян, хто має хоч клапоть городу, у ненав’язливо-примусово-совісному порядку у пріоритетах клопоти сезонні, як-от просапати, прорідити, обібрати те, що постигло, та закрутити його до слоїків на зиму, або, наприклад, зганяти до найближчого лісу по чорничне золото, то на тих, хто з якихось причин всього цього позбавлений, чекає нудне одноманіття переважно в обіймах всесвітньої мережі.

35671535_1949377425118899_6363535094644211712_n

Як кажуть, хто шукає, той завжди знайде. Так, активістка з Вараша Юлія Денега, яка вже має неабиякий досвід продуктивної співпраці із школярами та молоддю, відповідь має. Про таку оголосила усім найшвидшим нині способом – через соцмережу. Вона пропонує усім тим, хто вже нарешті розпрощався із ЗНО, ДПА та іншими непростими для школярів життєвими порогами не сидіти, склавши руки, а «творити і витворяти разом». Перелік активностей, який вона запропонувала, різноманітний, тож усі, хто справді того бажає, можуть з легкістю віднайти себе у одній з них. Як розповідає пані Юлія, у понеділок стартував 5-денний дитячий табір “DreamCamp”, набір до якого завершився напередодні, а вже у вівторок відбулося відкриття нового сезону суспільно значимої творчості – чергового етапу розмальовування стін однієї з трансформаторних підстанцій. Нагадаємо, торік влітку молодь Вараша таким способом перетворила кілька сірих трансформаторних будок у справжнісінькі фотозони, які стали окрасою міста.

На цьому цікаві події, до яких матиме змогу долучитися кожен охочий, не завершуватимуться. Так, за повідомленням Юлії, всю ніч з 30 червня на 1 липня на території міського пляжу вперше Вараш стане частиною Всеукраїнського кінофестивалю “Відкрита ніч”. Тож якщо ви давно мріяли про такий захід, маєте гарну нагоду долучитися.

А пам’ятаєте багатогранний творчий фестиваль міської творчості «Арт-шабаш», що відбувся вперше минулого літа. Так-от, організатори наважились його провести в чергове, тож усіх майстрів народної чи сучасної творчості раді бачитимуть 7 липня на міському пляжі.

Якщо ж вам не терпиться впустити до душі трохи святкової затишної атмосфери, то саме для вас попередньо щоп’ятниці та щосуботи за умови гарної погоди пропонують вже традиційний сімейний відпочинок – мультпокази у дворах під відкритим небом із затишними пледами, чаєм та смаколиками.

Звісно, до всього цього треба докласти рук, тож усіх небайдужих активістка просить сконтактувати у соцмережі чи за телефоном, аби разом втілювати гарні ідеї в життя, – повідомляють на polissya.net.

Як вам таке активне літо?

Вікторія Черпак

Про Varash Info

Читайте також...

Смертельна ДТП у Вараському районі

У Вараському районі автівка врізалася у дерево. Водій загинув ДТП сталася сьогодні, близько 08:00 на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X