Home / Новини РАЕС / Напівмарафон “Забіг під градирнями” у Вараші (відео)

Напівмарафон “Забіг під градирнями” у Вараші (відео)

2019-04-14_18-28_dsc_6465-2

Кубок «РАЕС CUP-2019» розпочато напівмарафоном “Забіг під градирнями”, який відбувся 14 квітня. Учасниками заходу стали близько 250 любителів бігу, серед яких 115 працівників Рівненської АЕС. Спортсмени віком від 18 до 64 років представляли понад 10 міст України.

Учасники спортивного свята – спортсмени та аматори з Києва, Львова, Луцька, Рівного, Ковеля, Броварів, Білої Церкви, Володимирця, Вараша, Нетішина, Енергодара стартували з пристанційної площі Рівненської АЕС. Ліміт часу забігу обмежувався 3 годинами на дистанції напівмарафону та 1 годиною на дистанції 5 км. Для визначення особистих досягнень спортсменів було задіяно електронну систему хронометражу. Спортивний захід поряд з медичними працівниками РАЕС та полісменами Вараського відділу поліції супроводжували також волонтери-рятувальники Мальтійської служби допомоги, серед яких атомники РАЕС та ЮУАЕС.

У абсолютному заліку за найкращим часом проходження дистанції напівмарафону серед чоловіків став Микола Левчик з Київського спортклубу «Основа бігу», з результатом 1 год 12 хв 37 сек, серед жінок – львів’янка Тетяна Данилів з результатом 1 год 35 хв 41 сек. Абсолютний переможець напівмарафону Микола Левчик, уродженець Маневицького району, позитивно оцінив вдало прокладений маршрут траси, відзначивши вражаючу красу баштових градирень.

Варто також відзначити й активну волонтерську підтримку під час заходу. Так, впродовж всієї дистанції маршруту, враховуючи задіяні ділянки автомобільних доріг міста, майже сто волонтерів забезпечували безпечний рух бігунів, а також роботу пунктів харчування, освіження та гідратації. Волонтерську діяльність очолили профспілкові активісти РАЕС, діячі відокремленого підрозділу ГО «УкрЯТ» в Рівненській області, працівники спорткомплексу РАЕС, вихованці та персонал Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. «Волонтери створювали святковий настрій, підбадьорювали учасників та надавали емоційну підтримку – таку необхідну спортсменам», – відзначив Олександр Муравинець, працівник служби налагодження та випробування устаткування РАЕС, учасник багатьох всеукраїнських забігів у складі команд «РАЕС TEAM» та «Енергоатом».

Про Varash Info

Читайте також...

ОБ’ЄКТИ НЕЗАВЕРШЕНОГО БУДІВНИЦТВА РАЕС ПЕРЕДАДУТЬ МІСТУ. ПРАЦІВНИКІВ ЗАБЕЗПЕЧАТЬ РОБОТОЮ

Які саме дивіться у сюжеті телеканалу “Енергоатом”  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X