Home / Блог / Гройсман першим же указом усунув ряд впливових міністрів

Гройсман першим же указом усунув ряд впливових міністрів

Новий прем’єр України почав правління з ряду твердих рішень. Гройсман першими ж указами відправив у відставку декілька ключових міністрів. Таких радикальних вчинків від нього не чекав ніхто. Стало відомо, хто втратив свої пости. Список прізвищ шокував українців.

Отже, за рішенням Гройсмана свої посади втратили глава МВС Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко, глава МЗС Павло Клімкін, міністр оборони Степан Полторак і глава міністерства інформполітики Юрій Стець. Принаймні, про це свідчать офіційні державні постанови. Однак пізніше стало відомо, що це – результат волаючої помилки в процедурі голосування.

Grojsman-pervym-zhe-ukazom-ustranil-ryad-vliyatelnyh-ministrov3-350x245

Так, з подачі нового прем’єра, депутати переплутали порядок прийняття рішень – спочатку вони проголосували за постанову щодо формування нового Кабміну, а через 5 хвилин – за звільнення членів уряду зі своїх посад, хоча потрібно було голосувати у зворотньому порядку (звільнення-призначення). Що хотів цим сказати Володимир Гройсман (була це помилка чи реальний план нового прем’єра) – поки неясно. Коментарів щодо того, що відбулося поки не дав ні сам Гройсман, ні хто-небудь із депутатів, що прийняли участь у цьому абсурдному голосуванні.

Про admin

Читайте також...

Цифровий маркетинг: сутність та переваги

Цифровий маркетинг – це комплекс стратегій та інструментів, спрямованих на просування продуктів чи послуг через …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X