Home / Міські новини | Вараш / Жінка на ринку праці: Виклики і успіхи (фото)

Жінка на ринку праці: Виклики і успіхи (фото)

imgp7975

Напередодні святкування Міжнародного жіночого Дня в  Кузнецовському міському центрі зайнятості були проведені семінари на теми: «Жінка на ринку праці» та «Я – успішна жінка». В заході взяли участь 24 жінки, що перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Мета заходу – обговорення позиції жінки на сучасному ринку праці, надання допомоги у визначенні професійних планів, побудові стратегії пошуку роботи та поінформованості про шляхи попередження та інструменти протидії дискримінації за ознакою статі.

Ці профконсультаційні групові заходи провела провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Наталія Назарук, яка використала різні форми занять, такі як міні-лекція, інтерактивна вправа та дискусія.

Заходи пройшли у форматі живого спілкування. Учасники обговорили питання ефективного пошуку роботи, самопрезентації та самоосвіти, дискутували на тему досягнення балансу між сім’єю та кар’єрою та обмінювалися думками щодо того, як набути впевненості у власних силах, підвищити рівень самооцінки та знайти оптимальні моделі поведінки при вирішенні життєвих проблем, пов’язаних з пошуком роботи.

Начальник відділу

активної підтримки безробітних

Р.Ярощук

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X