Home / Міські новини | Вараш / ЗАПРОШУЮТЬ СТВОРИТИ “ЛАНЦЮГ ЄДНАННЯ”

ЗАПРОШУЮТЬ СТВОРИТИ “ЛАНЦЮГ ЄДНАННЯ”

Як інформує офіційний сайт РАЕС22 січня о 15:00 в м. Вараш заплановано проведення флешмобу «Ланцюг єднання» з нагоди Дня Соборності України.

Патріотичний флешмоб відбудеться за маршрутом від пристанційної площі РАЕС до будівлі Вараської міської ради. У межах заходу – виступ адміністрації електростанції, виконання патріотичних пісень, демонстрація державної символіки (реліквій вараських родин), урочиста хода, виступ керманичів міської влади та спільне виконання Гімну України.

Запрошуємо долучитися представників усіх цехів та підрозділів РАЕС та утворити «живий ланцюг єднання» на відрізку від пристанційної площі до перехресного кільця (між вул. Рівненська, проспект Шевченка, вул.Теплична, станційна дорога).

З собою мати гарний настрій, державну і «станційну» символіку (прапори будь-якого розміру, жовто-блакитні стрічки на руки, повітряні кульки). Жінкам, за бажанням, можна одягнути національні українські хустки. На локації просимо прибути самостійно або автобусом від готелю «Вараш», час відправлення – 14:40. «Ланцюг єднання» потрібно утворити на 15:00.

Долучаймося до заходу й підтвердимо, що в нашій єдності – наша сила!

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X