Home / Міські новини | Вараш / Юні журналісти, із ЗОШ №5, разом із місцевими кореспондентами відзначили день працівника телебачення та радіо (відео)

Юні журналісти, із ЗОШ №5, разом із місцевими кореспондентами відзначили день працівника телебачення та радіо (відео)

Вже 9 місяців пройшло від тоді, як у ЗОШ №5 запрацював медіа-центр, радіо та теленовин. Про історію заснування дня телебачення, радіо та зв’язку, також, про особливості роботи журналістів розповіли, своїм слухачам, юні медійники в день професійного свята телевізійників. Щомісяця штат шкільних кореспондентів збільшується, вводяться нові рубрики. Наразі творча команда складається із 20 дітей, більшість із них в майбутньому хочуть стати журналістами. Медіа-центр був презентований генеральним директором РАЕС Павлом Павлишиним, завдяки його подарунку діти мають змогу розвивати свої таланти та здібності. Учні розповідають: «з появою медіа-центру шкільні перерви стали більш цікавими і пізнавальними».

В цей день було проведено ще один експеримент, вже за нашої участі, міняємось місцями, ми респонденти, а вони журналісти. Діти спробували провести своє перше інтерв’ю, цікавилися, які труднощі виникають у кореспондентів під час написання матеріалу, курйозні випадки на зйомках та екстремальні ситуації. Після таких випробувань, бажання школярів, щодо вибору майбутнього фаху, не змінилось, кажуть, лише переконалися, що журналістика це їх покликання.

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X