Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / Який стан з пожежами та їх наслідками у місті Вараш за 2018 рік? (відео, фото)

Який стан з пожежами та їх наслідками у місті Вараш за 2018 рік? (відео, фото)

Вараський міський сектор Головного управління ДСНС України у Рівненській області інформує про те, що протягом 12-ти місяців 2018 року на території міста Вараш виникло 17 пожеж, проти 6 за аналогічний період минулого року, спостерігалося значне збільшення кількості пожеж.

08

Здебільшого пожежі виникали в житловому секторі або на відкритій території. По причинам виникнення пожежі розділились наступним чином:

  • необережність під час куріння – 7;
  • коротке замикання електромережі – 6;
  • підпал – 4.

Випадків загибелі та травмування людей на пожежах протягом останніх двох років не було.

Сума прямих збитків становить – 445,003 тис. грн., побічних – 739,503 тис. грн. На пожежах врятовано матеріальних цінностей на суму 845,0 тис. грн.

За фактами виникнення пожеж відповідно до вимог чинного законодавства, співробітники Вараського міського сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області залучалися в якості спеціалістів до складу слідчо-оперативної групи Вараського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області з метою попередньої кваліфікації кримінального правопорушення, визначення обставин виникнення та розвитку пожежі.

 

Вараський міський сектор

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області

Ігор Шевчук

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X