Home / Міські новини | Вараш / Василь Яніцький побував у Вараші з робочим візитом (фото)

Василь Яніцький побував у Вараші з робочим візитом (фото)

29 листопада у Вараші з робочим візитом перебував народний депутат України Василь Яніцький.

Його робота в окрузі розпочалася із відвідування військової частини №3045, де депутат взяв участь у спільній нараді з обговорення Проекту Закону №6556 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення правових засад діяльності Національної гвардії України”.

Василь Яніцький є співавтором даного законопроекту, що стало приємною звісткою для гвардійців, а також дало їм можливість надати свої пропозиції, зауваження та бачення майбутнього Закону. По завершенню наради, командир військової частини полковник Аркадій Агальцов нагородив народного депутата відомчою заохочувальною відзнакою-медаллю “За співпрацю НГУ”.

Під час урочистого відкриття реєстратури перед колективом ДЗ “СМСЧ №3 МОЗ України” міста Вараш Василь Яніцький вручив грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» ЛАТИШЕНКО Тетяні Іванівні, чарівній жінці, висококваліфікованому лікарю, заступнику начальника з медичної частини СМСЧ.

“Тетяна Іванівна досвідчений організатор та справедливий керівник. Її внесок у впровадженні новітніх методик діагностики, лікуванні та реабілітації хворих важко переоцінити”, – зазначив Василь Петрович.

Сучасний якісний ремонт покращив не лише естетичний вигляд установи, а й якість обслуговування пацієнтів, забезпечив комфортні умови праці медикам, створив більше зручностей під час запису пацієнтів на прийом до лікарів. Опісля відбулася робоча нарада народного депутата з керівництвом ДЗ “СМСЧ №3 МОЗ України”, міським головою Сергієм Анощенком, заступником міського голови Ніною Зубрецькою та депутатами міської ради, під час якої присутні обговорили проблеми й перспективи роботи медичної установи.

Згодом поблизу ЗОШ №4 відбулася урочиста церемонія відкриття міні-футбольного майданчику зі штучним покриттям європейської якості. Будівництво стало можливим завдяки сприяння народного депутата України Василя Яніцького, кошти виділено з державного бюджету України на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій та з міського бюджету.

Під час свого виступу міський голова Сергій Анощенко подякував Василю Яніцькому за всебічну підтримку та співпрацю й наголосив на тому, що діти та молодь – наш найдорожчий скарб і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок органів влади подбати про забезпечення їм належного рівня виховання й всебічного розвитку інтересів та здібностей молоді.

Разом з народним депутатом до Вараша приїхав поважний гість – ветеран українського футболу, один із найяскравіших гравців “Динамо” та збірної Союзу Вадим Євтушенко, котрий побажав юним спортсменам ставити високі цілі та наполегливою працею добиватися значних успіхів.

Після символічного перерізання стрічки гостями, відбулися спортивні змагання з міні – футболу серед вихованців дитячо – юнацької спортивної школи та учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4. Учасники змагань були нагороджені грамотами, цінними подарунками та отримали комплекти м’ячів від благодійного фонду «Наш край» народного депутата України Василя Яніцького.

«Бажаю юним футболістам виснажливих, наполегливих тренувань, за якими вже наступної весни прийдуть, я впевнений, великі перемоги. Будуючи спортивні споруди, ми створюємо базу для фізичного розвитку підростаючого покоління, відриваємо їх від комп’ютерів, барів, марної трати часу в безділлі та пагубних звичок, – зазначив Василь Яніцький. – Рішення про будівництво такого майданчику у Вараші в мене з’явилося ще весною, коли команда Вараської ДЮСШ /хлопці 2006 р.н./, вийшовши в фінал обласного турніру «Шкіряний м’яч», відмовилась від гри, оскільки було запропоновано грати на штучному покритті, що не передбачалось регламентом турніру. Діти були не готові до штучного покриття, адже не мали досвіду тренувань на такому полі.

Тож дякую міському голові, всьому депутатському корпусу, управлінню освіти, ФФУ та області, народному клубу «Верес» за співпрацю в фінансуванні та організації такого важливого для футболу Вараша заходу. Це велике задоволення – бачити щасливі очі юних футболістів. Для цього й працюємо».

Під час урочистого відкриття футбольного майданчика Василь Яніцький вручив грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» майору, учаснику АТО Ігорю Слободенюку.

Окрім того, під час свого візиту до Вараша Василь Петрович відвідав об’єкти, на ремонти яких було виділено за його сприяння кошти з державного бюджету: ЗОШ №4, ЗОШ №5 та ДНЗ №12.

Вараська міська рада

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X