Home / Міські новини | Вараш / ОНОВЛЕНО. ДИТИНУ ЗНАЙШЛИ. УВАГА!!! Розшук дитини

ОНОВЛЕНО. ДИТИНУ ЗНАЙШЛИ. УВАГА!!! Розшук дитини

10 кілометрів від домівки, 7 годин пошуків, пів тисячі людей: зниклу на Рівненщині неповнолітню розшукали та повернули батькам

➡️ До пошуків залучили особовий склад відділення поліції №1 (смт Володимирець) та Вараського РВП, працівників ювенальної превенції та карного розшуку ГУНП, кінологів, спецпризначенців. На допомогу прибули нацгвардійці, рятувальники, лісівники, жителі сусідніх сіл. У рятувальній «операції» взяли участь до пів тисячі осіб.

➡️ Нагадаємо, навчається школярка у ліцеї села Великий Жолудськ, а проживає родина у селі Малий Жолудськ на хуторі. Тож дорога пролягала через поле.

➡️ Переглянувши камери відеоспостереження поліцейські з’ясували, що з навчального закладу дитина попрямувала до домівки. Втім, як повідомив свідок, якого вдалось встановити, дівчинка йшла понад канавою у протилежному напрямку. Тож пошуки продовжили, орієнтуючись на маленькі сліди.

➡️Саме вони привели правоохоронців до села Полиці, а це орієнтовно майже за десять кілометрів від села Великий Жолудськ. Пошуківці почали прочісувати територію та будинки. У сараї однієї із покинутих хат дівчинку і знайшли близько першої ночі місцеві жителі.

➡️ Налякану та змерзлу поліцейські огорнули у формену куртку та на руках віднесли до авто керівника місцевої поліції.

➡️Дитину одразу доставили до лікарні. У неї діагностували переохолодження та гостру реакцію на стрес.
Нині вона вдома. Її життю нічого не загрожує.

➡️ Радість поліцейських, що все завершилось добре, була не меншою аніж у батьків, на вихованні у яких — іще семеро дітей.

Правоохоронці дякують усім, хто не залишився осторонь та допомагав у пошуках зниклої дитини 


Поліцейські Вараського району розшукують зниклу школярку

▫️Дев’ятирічна жителька села Малий Жолудськ колишнього Володимирецького району сьогодні після уроків не повернулася додому. Не дочекавшись доньку зі школи, близько 17 години її мама звернулась за допомогою до поліції.

▫️Правоохоронці встановили, що після занять дитина направилась додому полем у сусідній населений пункт. Втім, до місця призначення так і не дісталась. Телефону дівчинка із собою не має.

Гамарц Яна Олегівна, 2013 року народження.

▫️На зріст приблизно 120 см, худорлява, волосся коротке, світле. Була одягнута у червону куртку, білу шапку, чорні штани.

▫️Наразі до пошуків залучений особовий склад відділення поліції №1 (смт Володимирець) та Вараського РВП, кінологи, спецпризначенці та місцеві жителі. Правоохоронці використовують дрон із тепловізором.

▫️Поліцейські та рідні звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування школярки просимо повідомити до поліції за номерами телефонів (03634) 2-54-01, 068 853 5391.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X