Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / У Вараші неповнолітній викрав авто та потрапив у ДТП (фото)

У Вараші неповнолітній викрав авто та потрапив у ДТП (фото)

Оперативники Вараського відділу поліції встановили раніше судимого 16-річного місцевого мешканця, який викрав автомобіль «Renault Kangoo», потрапив на ньому дорожньо-транспортну пригоду та втік із місця події.

dscn9725-1

Близько шостої години ранку 23 липня до поліції повідомив 68-річний житель Вараша, що невідома особа викрала його автомобіль «Renault Kangoo», припаркований у дворі багатоповерхівки поблизу під’їзду.

Вже близько 21 години до поліції повідомили, що на вулиці Бондаренка сталася дорожньо-транспортна пригода. Слідчо-оперативна група на місці події виявила автомобіль заявника. Поліцейські встановили, що невідома особа не впоралася з керуванням і допустила зіткнення із парканом приватного господарства із подальшим перекиданням транспортного засобу. Після ДТП кермувальник залишив місце події та утік.

dscn9703

Працівники карного розшуку оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом 16-річний мешканець Вараша.

dscn9701

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненим повторно, за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Наразі оперативники встановлюють місце перебування неповнолітнього, який переховується від слідства. Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна, – повідомляє вараський відділ поліції ГУНП в Рівненській області.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

3 коментарі

  1. Якось заголовок не правильно побудований!

  2. За порчу и кражу частного имущества вообще голову надо отбить.

  3. Коушман

    Добре що не вбив нікого.Треба за таке давати не від 5 до 8, а від 50 до 80.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X