Home / Міські новини | Вараш / Члени гуртка «Джура» ЗНЗ №1 провели вишкіл для юних пластунів міста (фото)

Члени гуртка «Джура» ЗНЗ №1 провели вишкіл для юних пластунів міста (фото)

5-6 травня у лісовому масиві поблизу річки Стир було проведено традиційне пластове таборування «Свято весни – 2018». До заходів, які проводила місцева організація Пласту – станиця Вараш, долучилися члени гуртка «Джура»  ЗНЗ №1.

img_6645

Для юних пластунів гуртківці провели вишкіл із вогневої підготовки. Зокрема, вивчалася будова автомата, порядок його неповного розбирання та складання, основи стрільби із пневматичної гвинтівки. Для багатьох дітей це було перше знайомство зі зброєю, тому враження та емоції переповнювали юних пластунів. З цікавістю вони слухали своїх інструкторів та здобували перші практичні навики.

img_6646

Захист Вітчизни – священний обов’язок кожного громадянина. Це добре розуміють юні скаути, саме тому готуються до його виконання ще із шкільної парти.

Приємно також відзначити, що подібна співпраця керівників гуртків національно-патріотичного виховання має великий позитивний вплив та сприяє формуванню у підростаючого покоління всіх необхідних якостей та чеснот справжнього громадянина незалежної демократичної правової держави.

 

                                             Керівник гуртка «Джура» ЗНЗ №1 Віктор Міцюк

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X