Home / Міські новини | Вараш / СБУ викрила екс-працівника РАЕС, який виправдовував дії російських загарбників

СБУ викрила екс-працівника РАЕС, який виправдовував дії російських загарбників

Співробітники рівненського СБУ продовжують викривати осіб, які публічно закликають до агресивної війни та розв’язування воєнного конфлікту.

Черговим прихильником рашистських звірст став колишній працівник РАЕС, який у забороненій соцмережі публічно глорифікував дії загарбників та поширював антиукраїнські наративи російських пропагандистів.

Як встановили слідчі СБУ регіону, зловмисник неодноразово висловлював підтримку т.зв. «лнр/днр» та дискредитував військовослужбовців України, які боронять нашу країну від загарбницьких дій рф.

Крім цього, вказана особа у соцмережах висловлювала своє захоплення діями рамзана кадирова та дмитра медведєва.

У ході проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання прихильника «руського міру» було вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, які використовувались для поширення антиукраїнських матеріалів.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.436-2 КК України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників».

Заходи із викриття і документування протиправної діяльності проводилися співробітниками УСБУ в Рівненській області за процесуального керівництва Рівненська обласна прокуратура.

Про Varash Info

Читайте також...

Смертельна ДТП у Вараському районі

У Вараському районі автівка врізалася у дерево. Водій загинув ДТП сталася сьогодні, близько 08:00 на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X