Home / Міські новини | Вараш / Працівники КП “Житлокомунсервіс” від сьогодні не прибиратимуть будинки та не вивозитимуть сміття (відео, фото)

Працівники КП “Житлокомунсервіс” від сьогодні не прибиратимуть будинки та не вивозитимуть сміття (відео, фото)

Працівники комунального підприємства “Житлокомунсервіс” від сьогодні не прибиратимуть будинки та прибудинкову територію доки тзп міського голови Ірина Шумра не зніме вето з свого розпорядження і нові тарифи не запрацюють. Нові тарифи вже були затверджені, 5 травня, на засіданні виконкому. 

33347205_2079165512330344_4739636126422138880_n

“Керівництво КП ЖКС заборонило працівникам прибирати будинки та прибудинкову територію і витягувати сміттєві баки для вивозу сміття, такий собі страйк проти не підняття тарифів. Сміттєвовоз КМКП прогнав в холосту (витрачено пальне) по всіх дворах, мусор не вивезено, крім ОСББ” – написав на своїй сторінці у Фейсбуці Володимир Грушевський.

Представники комунальної комісії  пішли до працівників КП ЖКС та особисто поспілкувалися з ними. Працівники сказали, що вони вивозити сміття не будуть, бо аванс їм не виплатили, який мав бути перерахований ще 20 травня. А виконувати роботу без оплати вони не будуть.

На засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, тзп міського голови Ірина Шумра, попросила щоб внесли в протокол звернення до правоохоронних органів щодо не виплати працівникам ЖКС авансу по заробітній платі і притягнути до відповідальності директора Сергія Мушика.

(відео із соціальної меражі Фейсбук кореспондента каналу “Енергоатом” Юлії Крищук)

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Один коментар

  1. Прибирати і вивозити сміття не потрібно, а плату мешканцям нараховувати – святе діло. А ось відпрацьовувати на таку плату непотрібно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X