Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / Поліцейські викрили зловмисника, причетного до викрадення “ВАЗівки” у Вараші (фото)

Поліцейські викрили зловмисника, причетного до викрадення “ВАЗівки” у Вараші (фото)

До поліції учора, дев’ятого листопада, повідомив 56-річний мешканець Вараша, що вранці він виявив відсутність свого автомобіля «ВАЗ-2107», припаркованого на подвір’ї будинку.

На пошуки автомобіля було орієнтовано весь особовий склад відділу поліції. Крім того, до встановлення місця знаходження транспортного засобу долучилися і небайдужі місцеві мешканці. Вже близько 19 години ВАЗівкупомітили на одній з вулиць у селі Стара Рафалівка Володимирецькогорайону.

Невідомий чоловік, який перебував поблизу припаркованого авто, пояснив поліцейським, що для перевезення вантажу легковик йому позичив товариш, 19-річний мешканець села Довговоля. Останній же зіслався на те, що транспортний засіб у користування йому надав дядько.

Автомобіль слідчі вилучили та повернули власнику.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом проводиться досудове розслідування у кримінальному  провадженні за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Поліцейські з’ясували, що 19-річний зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини і звільнився торік із місць позбавлення волі. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєному черговому злочині, за який йому загрожує до п’яти років за ґратами.

Відділ комунікації

поліції Рівненської області

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X