Home / Міські новини | Вараш / «Сергій Анощенко абсолютно безпідставно хоче з медицини зняти 16 млн. грн. та перенаправити їх на управління капітального будівництва, де вони будуть, ключове слово – освоєні» – Дмитро Ющук

«Сергій Анощенко абсолютно безпідставно хоче з медицини зняти 16 млн. грн. та перенаправити їх на управління капітального будівництва, де вони будуть, ключове слово – освоєні» – Дмитро Ющук

(продовження публікації «Чому депутати не ходять на сесії? Відповіді та коментарі»)

juchuk

Чому не ходжу на сесії? Сергій Анощенко не провівши консультацій із депутатським корпусом одноосібно заветував ряд рішень, за які я та мої колеги голосували, як депутати. Також він не визнає моїх колег депутатів, які приймали участь у сесіях, голосували, працювали у комісіях. Він знову ж таки одноосібно прийняв рішення, що вони не є депутатами, хоча вони набули депутатських повноважень з дотриманням усієї необхідної для цього процедури. Я і мої колеги приходили на колегію ради, хотіли із ним поспілкуватися та ця колегія була не діалогом, не дискусією чи обговоренням, а монологом. Сергій Іванович зібрав депутатів і монотонно проголосив те, що він сам собі вирішив. І все. Чути він нікого не хоче.

Різниця у бюджеті. Сергій Анощенко абсолютно безпідставно хоче з медицини зняти 16 млн. грн. та перенаправити їх на управління капітального будівництва, де вони будуть, ключове слово – освоєні. В мене запитання – з яких статей зняти ці кошти (зарплата, комунальні витрати, вироби медичного призначення, медикаменти, кисень), з чого саме? Адже фінансовий відділ виконавчого комітету в кінці минулого року опрацьовував усі кошториси на потреби СМСЧ і був поданий проект рішення, за яке ми проголосували. Тому на сьогодні вже є рішення. Сергій Іванович хоче зняти 16 млн. грн, аргументуючи тим, що з 1 липня буде створена вторинна медицина і згідно реформи вона має фінансуватися національною службою здоров’я Укриїни. Але це в тому випадку, коли ми встигнемо створити . Наприклад я маю величезні сумніви, адже С.Анощенко, як міський голова, у цьому напрямку не вчиняє жодних дій, лише критикує всіх навколо себе, звинувачує керівництво медико-санітарної частини та депутатів, що вони нічого не роблять.

Я пояснював С.Анощенку, що якщо вторинка буде створена і з 1 липня розпочнеться її фінансування національною службою здоров’я, то ми зекономимо кошти. Вони повернуться в міський бюджет і ми впевнено зможемо їх розподілити на потреби громади. Проте Сергій Іванович нікого не хоче слухати.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X