Home / Міські новини | Вараш / Програма кандидата в депутати до Верховної Ради М’ялика Віктора Ничипоровича (фото)

Програма кандидата в депутати до Верховної Ради М’ялика Віктора Ничипоровича (фото)

Зайвих обіцянок не роздаватиму, а людям допомагав і допомагати буду!

viber-image

Автобіографія

Я, М’ялик Віктор Ничипорович, народився  10 травня 1979 року в с.Воронки, Володимирецького району, Рівненської області.

Громадянин України з 1991року. Безперервно проживаю на території України від часу народження і нікуди не виїжджав. Не судимий. Безпартійний. Батько шістьох дітей.

Освіта:

1985-1997р.р. – навчання у  Воронківській  неповній середній школі Володимирецького району Рівненської області.

1997- 2000р.р.-  навчання у Володимирецькому професійно-технічному училищі №29. Спеціальність: столяр будівельний, тесляр.

2015 – 2019р.р. – навчання в Міжнародному науково-технічному університеті ім. академіка  Ю. Бугая, здобув кваліфікацію ступінь вищої освіти, напрям підготовки Правознавство.

Трудова діяльність:

1996 р. – колгосп «Зоря» різноробочий.

2004 – 2005 р.р.- СУАП ТОВ «Інвікта ЛТД», прийнятий на посаду маляра-штукатура.

2005р.- ТОВ «БКФ» Інвікта переведений на посаду електрозварювальника.

2011р.-  майстер столярної бригади.

2014р.- по даний час, фінансовий директор ТОВ «МДС-Буд».

2017р.- засновник ТОВ « МД плюс».

Замовник будівництва ЖК «Львівський маєток»

Громадська діяльність:

Займаю активну життєву позицію, християнин, підтримую та піклуюся вдовами, сиротами, будинками пристарілих та дитячими будинками. Надаю  допомогу на сході нашої країни  бійцям АТО. Завжди в полі зору соціальні сфери: медицина та освіта.

 

Я не буду хизуватися тим, що я зробив, або  що я планую зробити, адже кожен із вас в своєму селі чи місті бачить чи чує мої добрі справи! Не бувши депутатом, я  із 18 кандидатів в депутати до Верховної ради, які балотувалися в 2014 році,  не залишив пусті слова та обіцянки, а залишив добрі справи!!!

Для мене взагалі не властиві красиві слова та обіцянки на публіку, мені притаманна дієвість: сказав-зробив, а об’єднавшись ми зробимо більше!

 

Чому іду на вибори до Верховної Ради України? Тому що я батько шістьох дітей, і мені не байдуже в якій державі будуть жити мої діти, тому що я, працюю в Україні, сплачую тут податки, а не в Швейцарії  або на  Кіпрі,  і все своє свідоме життя прожив тут, тому що я пройшов  важкий життєвий шлях, залишившись круглою сиротою у 13 років, тому що я знаю життя в нашій країні не з екранів телевізорів, не з глянцевих журналів, а з важкої щоденної праці від зорі до зорі!

Я  усвідомив, що я живу  у своїй країні,  я люблю  її,  і готовий  боронити від будь-яких посягань, тому що  наш шлях  належить тільки нам і несхожий на інші дороги.

Саме тому, сьогодні, є дуже важливою присутність в політиці справжніх християн, для яких відповідальність є не забаганкою сховатися під прикриття недоторканності, а глибокою і переконливою потребою віри в те, що не тільки депутат може жити добре, а й прості звичайні люди.

Християнин політик, іде до людей із Богом у серці, з милосердям та вірою, з мудрістю та страхом Божим.

Ідучи на вибори Народних депутатів України беру на себе зобов’язання:

  • ходити перед державним законом, як ходжу зараз перед Божим;
  • служити Богові та народу України в чистій совісті, вірі та мудрості;
  • бути залежним не від корупціонерів, а від совісті;

Свої плани, ідеї та наміри, буду реалізовувати в різних галузях нашої держави для її

процвітання, перетворення та визнання у всьому демократичному європейському світі.

Ціни на виробництво сільськогосподарської продукції мають відповідати цінам споживання та реалізації. Продукція власного виробництва фермера чи селянина, має коштувати стільки, щоб  він був зацікавлений у її вирощувані і впевнений в тому що плід його праці принесе не тільки  йому стабільність, впевненість та розвиток, а його справу продовжать його діти.

Земля – це наше національне багатство і вона може годувати весь світ, а для нас дати мільйони робочих місць.

Поліські ліси, це годувальники  Рівненщини, і вони не повинні бути безкарно та брутально знищенні тими хто збагачує свої кишені.

Враховуючи свій будівельний досвід, буду сприяти відбудові кожного українського села в глибинці. Моя мета щоб кожен українець став заможнім не в Польші чи Італії, а в Україні, в своєму селі чи в своєму місті!

Запроваджу підтримку талановитої молоді, яка може і хоче вчитися, але немає на те коштів. Я також обов’язково підтримаю ту частину молодих людей, яка не є відмінниками та хорошистами за шкільною партою, сам таким не був, але має будівельні здібності, спортивні досягення чи будь-які інші таланти.

Шана та повага до   пенсіонера.  Люди з обмеженими можливостями, мають почуватися рівноцінними серед нас.

Я не є прихильником того, що олігархи повинні ділитися з бідними, але кожен повинен мати можливості стати олігархом. Все має бути чесно, прозоро та відкрито.

Служити в армії повинно бути гордістю, а не важким тягарем покладеним на плечі  батьків-колгоспників.

Україну  має визнати весь світ!!!!

(Політична реклама)

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Один коментар

  1. Так вот не могу понять в разных брошюрах ваша фамилия по разному написана в одних Мялик в других М’ялик так как правильно ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X