Home / Міські новини | Вараш / Бюджет та соціальний захист. Пріоритетні питання виконавчого комітету (фото)

Бюджет та соціальний захист. Пріоритетні питання виконавчого комітету (фото)

11 грудня 2018 року під головуванням секретаря міськради О.Мензула відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. 

dscn7125

На початку засідання члени комітету та присутні привітали О.Мензула з врученням йому з нагоди Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування грамоти від командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-лейтенанта О.О.Павлюка.

В подальшому, основна увага виконкому була зосереджена на питанні бюджету м.Вараш за січень-вересень 2018 року, який було виконано на 105,9 і 85,5 відсотка по доходах та видатках відповідно. Головним розпорядникам бюджетних коштів та керівникам бюджетних установ наголошено на необхідності неухильного дотримання вимог чинного законодавства України по своєчасному і ефективну використанню бюджетного фінансування.

dscn7128

Не лишились без уваги проблеми людей з інвалідністю. Члени виконкому обговорили питання виплати грошової компенсації для отримання житла в розмірі понад 400 тис. грн мешканцю міста з інвалідністю внаслідок війни (Відповідно до постанови КМУ від 28.03.2018 року № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей»).

Враховуючи потреби жителів об’єднаної територіальної громади, затверджено мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Крім того, розглянуто ряд питань соціально-правового захисту прав та інтересів дітей і неповнолітніх.

dscn7126

В числі іншого, затверджено номенклатуру та обсяги матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визначено місця для його розміщення та зберігання.

Загалом, членами виконавчого комітету Вараської міської ради було розглянуто 24 питання порядку денного та прийнято 22 рішення, – повідомляють на офіційному сайті Вараської міської ради.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X