Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / Операція «Перевізник» у Вараші (фото)

Операція «Перевізник» у Вараші (фото)

На території держави та у Вараші зокрема із 23 липня тривають превентивні заходи під умовною назвою «Перевізник» для виявлення порушень в сфері пасажирських перевезень, прийняття заходів щодо їх усунення та недопущення надалі.

dscn0119

У ході відпрацювання працівники Вараського відділу поліції приділяють особливу увагу дотриманню правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту, як маршрутних транспортних засобів, так і таксі.

Для узагальнення та вирішення проблемних питань у сфері пасажирських перевезень заступник начальника Вараського ВП Святослав Тимофіїв 28 та 29 серпня провів робочі зустрічі із керівниками та працівниками місцевих підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів на території Вараша, а саме – КП «Благоустрій» та транспортного цеху ВП «Рівненська АЕС».  Адже безпека у сфері пасажирських перевезень залежить не лише від водіїв, а й від керівників автотранспортних підприємств, які випускають транспорт на лінію.

Під час зустрічей присутні обговорили проблеми, з якими під час здійснення пасажирських перевезень стикаються водії та поліцейські. Святослав Тимофіїв пояснив, що поліцейські під час відпрацювань здійснюють перевірку документів та особливу увагу звертають на технічний стан автобусів та дотримання правил дорожнього руху їх водіями. Аби не перетворювати пасажирський транспорт на джерело підвищеної небезпеки, рекомендував транспортникам утримувати в належному санітарному і технічному стані автобуси, забезпечувати медичний контроль водіїв, бути уважними та дорогах, дотримуватись вимог законодавства з безпеки дорожнього руху та ПДР.

Вараський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X