Home / Міські новини | Вараш / Офіційна інформація Рівненщини та України

Офіційна інформація Рівненщини та України

Оперативні новини на Рівненщині
🔸Рівненщина наразі не є об‘єктом військових ударів. 218 км кордону із Білоруссю під наглядом . В межах нашої області нині все спокійно. Ніхто не атакує нас, ворога немає на території сіл поблизу пунктів пропуску.
🔸На Рівненщині визначено 13 опорних лікарень, які першочергово надаватимуть медичну допомогу. 
🔸Важливі об’єкти інфраструктури працюють безперервно. Для цього голова ОДА Віталій Коваль провів нараду із керівниками водо-, енерго- та газопостачальних підприємств області. Усі в повній готовності та ведеться безперебійна робота.
🔸Зв’язок та інтернет працюють у звичайному режимі, хоча з навантаженням. Через це дзвінки можуть відбуватися не з першого разу.
🔸Заборони на продаж ліків, продуктів, пального немає. Є лише скупчення людей. Закликаємо не створювати паніки, а на АЗС першочергово надавати превагу для автомобілів швидкої допомоги, поліції, ДСНС, екстрених служб.
🔸Державні банки працюють в звичному режимі. Банківська система продовжує працювати, є певні обмеження, зокрема, зняття готівки до 100 тисяч грн в день, призупинений валютний ринок, але валюту від громадян прийматимуть. Офіційний курс гривні зафіксований. Банкомати будуть періодично поповнюватися готівкою.
Рівненська Військова Адміністрація з вами на зв‘язку. Будемо постійно комунікувати й надалі. Закликаємо не вірити фейкам. Користуйтеся лише офіційними каналими інформації.

Головнокомандувач ЗС України

Сили оборони України стримують наступ російського агресора.
У Чернігівській області противник був зупинений.
Важкі бої ведуться на Харківському напрямку та в районі проведення операції Об’єднаних сил. На об’їзній дорозі міста Харків спалено 4 танки окупантів.
Силами наших військ повернено під повний контроль міста МАРІУПОЛЬ та ЩАСТЯ. Знищено не менше 6 літаків, 2-х вертольотів та десятки одиниць броньованої техніки ворога. В районі Щастя знищено близько 50 російських окупантів.
Складна ситуація на Херсонському напрямку, проте сили оборони України дають відсіч агресору.
 
 

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X