Home / Міські новини | Вараш / Місто готується до Великодня (фото)

Місто готується до Великодня (фото)

dscn0939

Оскільки зима цього року була затяжною, щоб встигнути виконати заплановані роботи з благоустрою міста до Великодніх свят, працівникам комунального підприємства «Благоустрій» довелося попрацювати в суботу, 31 березня.

В цей день бригади комунальників трудилися над упорядкуванням доріг по вулиці Соборна, Рівненська, біля будинку 37/А по мікрорайону Перемоги. Були виконані роботи з фарбування вапняною сумішшю дерев у районі кільцевих доріг автовокзалу, майдану Незалежності, по вулиці Лесі Українки, а також здійснювалося прибирання газонів.

Бригада електромонтерів продовжила розпочаті роботи з встановлення світильників «Ісла» по програмі енергозбереження НЕФКО по мікрорайону Перемоги 13, 14, 15.

За словами директора комунального підприємства «Благоустрій» Юрія Сергійчука, спеціалісти сконцентрували всі свої сили на приведення міста в належний стан. За цей тиждень планується завершити роботи з фарбування дерев та бордюрів по інших мікрорайонах міста, прибрати дороги від піску. Також плануються роботи з ямкового ремонту і, якщо дозволять погодні умови, буде проведено фарбування лавочок, – пише офіційний сайт міської ради.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X