Home / Міські новини | Вараш / Культура / Перемога на IV етапі олімпіади: Грушевий Єгор – гордість України, – Вараш (фото)

Перемога на IV етапі олімпіади: Грушевий Єгор – гордість України, – Вараш (фото)

viber-image

 

Олімпіада – це конкурс, у якому переможцями стають найсильніші. Вітаємо Єгора Грушевого, учня 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, який зайняв ІІІ місце у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Це заслужена перемога скромного, а такого талановитого учня, який є гордістю не лише батьків, вчителя і школи, а й усієї України.

«Коли я їхав на Всеукраїнську олімпіаду, – розповідає Єгор, – то до останнього сподівався, що більше завдань буде із економічної географії, але сталося все не так. Більшість завдань було із фізичної географії, а в додачу ще й астрономія і геологія. Бо на міжнародному рівні це наука про Землю. Цікаві були практичні завдання, потрібно було визначити мінерал і вказати де він застосовується».

 

viber-image1

 

«Єгор Грушевий – гордість школи №3. Кожного року в скарбничку наших нагород він вносить свою вагому частину. Так тільки в цьому навчальному році Грушевий Єгор виборов 3-ри перших і 2-ва других місця на міському етапі Всеукраїнських олімпіад, а на обласному етапі І –ше місце (з географії) і ІІ – е (з математики і української мови та літератури). Такі результати наш вундеркінд має кожного року. Не сумніваємося, що в майбутньому Єгор доб’ється ще більшої результативності і стане гордістю не лише школи, міста, а й нашої України», – говорить Валентина Чилій, вчитель географії у ЗОШ №3.

 

viber-imag2e

 

Єгор розповів, що не відчув жодного осуду і заздрощів від тих учасників, які не зайняли жодного місця, і це дійсно приємно.

Від щирого серця Вітаємо з перемогою, бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук!

Людмила Скібчик

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X