Home / Міські новини | Вараш / Культура / Конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України» на Рівненщині

Конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України» на Рівненщині

6 жовтня 2017 року в Палаці дітей та молоді міста Рівне відбувся конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України» за підтримки народного депутата України, представника Президента України у Верховній Раді України та організатора конкурсу Ірини Луценко.

Наша надія та наше яскраве майбутнє залежить від дітей. І саме вони надихають нас бути ентузіастами, проявляти здібності, повагу до мистецтва та реалізовувати в житті їхні мрії. Конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України» – це справжнє свято пісні, радості та усмішок дітей та дорослих, який зібрав з різних куточків Рівненської області найталановитіших дітей трьох вікових категорій.

– Звертаюся до усіх юних виконавців – не втратити свій шанс та позмагатися за право представляти нашу область у національному відборі. Переконаний, що долучення Рівненщини до конкурсу «Яскраві діти України» виявить талановитих дітей з різних куточків нашої області і на українському музичному небосхилі засвітяться нові зірки, – зі слів Олексія Муляренко, голови Рівненської обласної державної адміністрації.

Місто Вараш представляла Оксана Ясюк, вихованка студії вокального співу «Гармонія» Будинку дитячої та юнацької творчості, керівник Алексєєнко Оксана Володимирівна, яка мала змогу з 3 по 5 жовтня взяти участь у спільних репетиціях та прес-конференціях з організаторами конкурсу, а 6 жовтня в конкурсній програмі другої категорії під акомпанемент гурту Bright band, керівник Іван Лопухов, композитора, аранжувальника, піаніста, на великій сцені виконати пісню «Країна мрій» (слова Олега Скрипки, музика «Воплі Відоплясова»).

У складі журі були найвідоміші діячі мистецтв України: Тарас Петриненко, народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України, співак, поет, композитор; Юрій Рибчинський, український поет, драматург, сценарист, народний артист України, один із основоположників сучасної української естрадної пісні; ILLARIA, українська співачка, композитор, викладач; Гусейн Абдуллаєв, популярний азербайджанський співак, актор музичного театру.

У конкурсній програмі звучали вітання від організаторів конкурсу та музичні вітання від українських співаків. Зі слів Ярослава Москаленко, народного депутата України, автора ідеї, засновника Громадської організації «Яскраві діти України»:

– Як гласить народна мудрість, таланти народжуються в глибинці. Ми пересвідчилися, що це дійсно так. Але будь-якому діаманту потрібна огранка. Тут, на фестивалі, в присутності метрів естради та відомих митців кожна дитина має шанс отримати визнання. Впевнений, для багатьох фестиваль стане початком великої дороги у майбутнє, подарує цікаві зустрічі та нових друзів, відкриє нові творчі вершини.

Оксану Ясюк протягом підготовки та проведення конкурсу підтримували батьки Ірина Володимирівна та Віктор Васильович, Алексєєнко Оксана Володимирівна, керівник студії вокального співу «Гармонія», Маркевич Тетяна Валентинівна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості. В дитинстві можливо все.

Тому, і приїхали підтримати та привітати конкурсантів представники місцевого самоврядування з усіх куточків Рівненщини. І як приємно, що нашу конкурсантку підтримали Анощенко Сергій Іванович, міський голова, Корень Олена Миколаївна, начальник управління освіти та представники Будинку дитячої та юнацької творчості (педагоги, батьки та вихованці студії вокального співу «Гармонія»).

За підсумками проведення такого масштабного заходу Оксана Ясюк стала дипломантом конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» та нагороджена спеціальним подарунком від організаторів конкурсу, який вручила Рімма Шаповалова, заслужена артистка України, постійний член журі всеукраїнських та міжнародних конкурсів, музичний керівник та вокальний тренер телевізійних проектів («Голос Країни», «Голос.Діти», «Євробачення і «Дитяче Євробачення», «Зірка+Зірка» на 1+1).

Анощенко Сергій Іванович та Корень Олена Миколаївна на великій сцені Палацу дітей та молоді привітали учасницю конкурсу та подарували цінні подарунки. Педагогічний колектив Будинку дитячої та юнацької творчості дякує за підтримку учасниці конкурсу представникам місцевого самоврядування, батькам та вихованцям студії вокального співу «Гармонія».

Бажаємо Оксані Ясюк нових яскравих звершень, здійснення бажань та віри у перемогу!

Вараська міська рада

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X