Home / Міські новини | Вараш / Бізнес / У Вараші відкрився новий супермаркет «Вопак» (фото)

У Вараші відкрився новий супермаркет «Вопак» (фото)

24 березня у м. Вараш гостинно відкрив двері новий супермаркет «Вопак» за адресою вул. Енергетиків, 19.

dsc_0365

З нагоди відкриття «Вопак» влаштував справжнє свято для усіх мешканців Вараша. Розіграші цінних призів та грошових сертифікатів на 200, 300, 500 і навіть 1000 гривень, забави та конкурси для дітей неабияк потішили покупців нового магазину. Всіх дітей пригощали смаколиками від спонсорів свята ТМ «Галичина» та ТМ «Лімо», розважали улюбленці мультсеріалу  веселі Фіксики. А майстер-клас з розписування писанок зібрав найбільше дітлахів.
dsc_0461

Просторе приміщення площею 550 м.кв., сучасна планограма, оперативне обслуговування, широкий асортимент унікальних товарів та багато акційних товарів зі знижками  – таким зустрів жителів Вараша супермаркет “Вопак”.

Для гостей представлений великий перелік товарів, фреш-товарів, продуктів місцевих виробників, кулінарії. Тут вони можуть знайти для себе широкий асортимент сирів, живої риби, свіжого м’яса, молочної групи, кондитера власного виробництва.

 

dsc_0479

Одна з фішок нового ТЗ – велика пекарня, розташована безпосередньо у торговому залі. Покупці мають можливість придбати найсвіжіших хліб та випічку, а також піцу прямо з печі.

Реалізовуючи концепцію супермаркету, великий акцент зроблено на зовнішньому дизайні. Стилізований екстер’єр торгового закладу підкреслює особливість Вараша – це місто енергетиків.

З відкриттям нового магазину мережа створила більше шістдесяти нових робочих місць.

У новому супермаркеті “Вопак” діятиме програма лояльності, що дозволить покупцям накопичувати бонуси й економити на наступних покупках.

Завітайте у новий «Вопак» і ви будете приємно здивовані.

Довідка: ТзОВ «ПАККО Холдинг»- один з найбільший операторів на ринку українського рітейлу, працює у дев‘яти областях Західної України. В інвестиційний портфель компанії входять торгові мережі супермаркетів «Вопак» ( 70 ТЗ, з них 6 працюють на умовах франчайзингу) та гуртівень «ПАККО» (12 ТЗ).

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X