Home / Міські новини | Вараш / АУКЦІОН “ДОБРА КАВА” ТА РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР “ПАЛЬМА”- ДОБРІ СПРАВИ ДЛЯ ОСОБЛИВИХ ДІТЕЙ

АУКЦІОН “ДОБРА КАВА” ТА РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР “ПАЛЬМА”- ДОБРІ СПРАВИ ДЛЯ ОСОБЛИВИХ ДІТЕЙ

Вперше у Вараші було організовано благодійний аукціон зустрічей “Добра кава”. Змагаючись за лоти, учасники мали можливість за філіжанкою кави поспілкуватися із генеральним директром РАЕС, Павлом Павлишиним, депутаткою Рівненської обласної ради, начальником управління освіти, Оленою Корень та міським головою, Олександром Мензулом.
Торги стартували від 300 гривень, мінімальний крок підвищення -50 грн. Переможцями лотів стали – Володимир Думицький, Олександр Аліксійчук та Сергій Олеш.
Зібрані кошти у сумі 9000 грн. передали на потреби вихованців Центр реабілітації м. Вараш та Асоціації інвалідів з дитинства «Надія». А у переддень Святого Миколая для вихоханців вищезгаданих організацій  у дитячо-розважальному центрі «Пальма» було організовано розваги та частування, до закупівлі яких долучилися працівники Рівненської АЕС та Гончаренко центр-партнер Вараш education and culture. 
Діти пригощалися смаколиками, розважалися, отримували масу позитивних емоцій, адже для багатьох відвідати розважальний центр, було вперше.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X