Home / Без категорії / РЕЙДЕРСЬКИЙ ЗАХВАТ НА АТП – 15637 ? ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ?

РЕЙДЕРСЬКИЙ ЗАХВАТ НА АТП – 15637 ? ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ?

“На ТДВ КУЗНЕЦОВСЬКЕ АТП-15637 відбувається рейдерське захоплення”, – таке повідомлення отримали наші журналісти.

Наш журналіст відразу поїхала на підприємство.

Кабінет головного бухгалтера був опечатаний, а в сусідньому працювала бухгалтер – аудитор, яка надає підприємству «консультації по документах». Журналіст попросила надати підтверджуючі документи, проте їх не показали, аргументуючи тим, що посвідчення, як такого немає, а договір надішлють на електронну пошту. 

На момент виходу матеріалу, відповідь ми так і не отримали.

Після обіду, а можливо після телефонного дзвінка, на підприємство приїхав Іван Пінчук, який назвав себе директором, проте підтерджуючих документів не показав та один із акціонерів АТП, Павло Бартосевич. На неодноразові прохання, все ж таки прокоментувати ситуацію, звинувачень почули більше аніж самих коментарів.

Юрист, Любов Савонік, також фактично нічого не розповіла. Повідомила, що надасть відповідь на наш інформаційний запит. Запит ми відправили. На момент виходу матеріалу, відповідь не отримали, після отримання, обов’язково опублікуємо.

Проте незважаючи ні на що, ми змогли прояснити ситуацію з іншої сторони.  Свій коментар надав заступник директора, Ростислав Сніжко, який є учасником товариства і володіє часткою 23% у статутному капіталі та головний бухгалтер підприємства, Олена Хомич її частка 12%.

 

Також висловити своє бачення погодився, контрольний майстер АТП.

Ми, обов’язково будемо слідкувати за ситуацією, яка склалася на АТП – 15637, адже відкритими залишилося найголовніше питання – «Кому вигідно зруйнувати багатолітнє підприємство із перевезень»?

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X