Home / Регіональні новини / Жінки із Рівненщини отримали найбільше почесних звань «Мати-героїня» від Президента (фото)

Жінки із Рівненщини отримали найбільше почесних звань «Мати-героїня» від Президента (фото)

Президент України Петро Порошенко привітав жінок України з Днем матері і підписав указ «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 1051 українці. Про це повідомляє кореспондент PRESS-ЦЕНТР із посиланням на «Слово і Діло».

20180513125350

«Дорогі Матері! Від щирого серця вітаю вас з прекрасним, осяяним і зігрітим найвищими почуттями, святом – Днем матері. Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближче й дорожче, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії», – йдеться у привітанні П. Порошенко, оприлюдненому на сайті глави держави в неділю вранці.

Глава держави зазначив, що щоденні материнські молитви допомагають вистояти українським захисникам на Сході України і зберігають віру в кращий завтрашній день.

«Нехай Господь почує ваші молитви та винагородить вас та ваші сім’ї здоров’ям, Божим благословенням, а нашій державі дарує мир. Бажаю вам невичерпного джерела життєвої енергії, родинного благополуччя, щастя і добра на довгі літа», – йдеться в привітанні.

Серед нагороджених – 40 мешканок Вінницької області, 128 – Волинської, 30 – Дніпропетровської, 27 – Донецької, 85 – Житомирської, 116 – Закарпатської, 7 – Запорізької, 31 – Івано-Франківської, 15 – Київської.

Почесне звання також отримали 11 жінок з Кіровоградської області, 2 – Луганської, 50 – Львівської, 16 – Миколаївської, 52 – Одеської, 25 – Полтавської, 244 – Рівненської, 23 – Сумської, 38 – Тернопільської, 28 – Харківської, 6 – Херсонської, 19 – Хмельницької, 7 – Черкаської, 27 – Чернівецької, 13 – Чернігівської та 11 – міста Києва.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X