Home / Регіональні новини / Що обговорили правоохоронці області на координаційній нараді у Вараші? (фото)

Що обговорили правоохоронці області на координаційній нараді у Вараші? (фото)

У приміщенні Варашського відділу Сарненської місцевої прокуратури 25.07.2018 виконувач обов’язків керівника Сарненської місцевої прокуратури Ярослав Баглєй провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів міста Вараш. 

varash_narada_2

На нараді обговорено стан боротьби зі злочинністю та протидії корупції, зміцнення законності та правопорядку на території м.Вараш за підсумками роботи в першому півріччі 2018 року з визначенням координаційних заходів щодо підвищення ефективності роботи на наступний період.

У заході взяли участь заступник прокурора Рівненської області Тарас Ільящук, начальник Варашського ВП ГУНП в Рівненській області Сергій Кір’янов, виконувач обов’язків начальника відділу в м. Вараш УСБУ в Рівненській області Юрій Опанасюк, тимчасово здійснююча повноваження Вараського міського голови Ірина Шумра.

Учасники наради відзначили, що вжиті упродовж І півріччя 2018 року скоординовані заходи загалом покращили криміногенну ситуацію у місті Вараш. Спостерігається зменшення на майже 38% облікованих на території міста кримінальних правопорушень, в т.ч. тяжких та середньої тяжкості злочинів. Менше вчинено кримінальних правопорушень проти життя та здоров’я особи, безпеки руху та експлуатації транспорту, громадського порядку та моральності, власності, незаконних заволодінь транспортними засобами.

Разом з тим, існують певні негативні тенденції в динаміці окремих категорій злочинів, які потребують невідкладного реагування.

Після обговорення інформацій усіх учасників заходу наголошено, що важливою залишається робота з попередження, виявлення та припинення злочинів у сфері бюджету, службової та господарської діяльності, у галузі земельних правовідносин, а також протидія корупційним  проявам.

За результатом проведеної координаційної наради прийнято відповідне рішення з визначенням низки заходів, спрямованих на підвищення ефективності запобігання і протидії злочинності у місті Вараш, – повідомляє Сарненська місцева прокуратура Рівненської області.

 

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Один коментар

  1. Альоша

    Про шо мова… мєнти нічого не роблять, особливо з мошеніками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X