Home / Регіональні новини / На Рівненщині підтвердили 9 випадків захворювання на COVID-19 (відео, фото)

На Рівненщині підтвердили 9 випадків захворювання на COVID-19 (відео, фото)

Рівненський обласний лабораторний центр провів дослідження ПЛР-методом біоматеріалу двох жінок із Сарненського району, які попередньо мали позитивний результат за експрес-тестами.

Також перевірили шістьох інших пацієнтів, які лежали в інфекційному відділенні Сарненської ЦРЛ, і померлу матір однієї із вищезгаданих жінок. Коронавірус підтвердився у всіх дев’яти випадках.

Наразі хворі ізольовані. Стан стабільний. Проводяться всі необхідні медичні процедури. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці у Фейсбук.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Один коментар

  1. Василь

    03.04.20 в Сарненській ЦРЛ і помер чоловік з пневмонією і ще в нього був діабет . Рідним запропонували зробити тест на коронвірус приблизно за півтори тисячі гривень. Вони відмовилися, бо померлого не оживиш цим тестом. Чому не зроблено було перевірку на CORVI-19 за державний кошт? Бо де ж в селян взяти гроші на тестування? Адже на похоронах можливо було передано інфекцію , якщо вона була- іншим родичам покійного і присутнім. Що знову економія копійок, чи приховування фактів для покращення статистики , яка потім може вилитися в черговий сплеск захворюваності на CORVI-19 в тому ж Сарненському районі Будемо чекати 14 днів? Чи як?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X