Home / Регіональні новини / КАЛЮТА ІВАН ІВАНОВИЧ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ ДО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ від Вараського району ВІД ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» №2 у списку (фото)

КАЛЮТА ІВАН ІВАНОВИЧ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ ДО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ від Вараського району ВІД ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» №2 у списку (фото)

Калюта Іван Іванович, громадянин України. Виріс у простій, багатодітній сім’ї: тато, мама, четверо братів на п’ятеро сестер.

Закінчив Млинівську середню школу, як патріот держави – пройшов  військову службу у місті Харків. Обрав спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» у вищому навчальному закладі «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Молодість пропрацював на фермерських господарствах, бо змалку привчений до праці. Завжди позував себе як активіст у різних соціальних сферах.

Одружений, разом з дружиною Людмилою виховуємо десятеро діток: четверо дочок та шестеро синів.

Помічник Народного депутата України IX скликання М’ялика Віктора Ничипоровича.

ПРОГРАМА:

•             Якісні дороги – мій головний пріоритет, бо я тут живу і майже кожного дня долаю це бездоріжжя, тому прикладу максимум зусиль, щоб покласти цьому край!

•             Популяризація здорового способу життя шляхом відкриття спортивних  майданчиків та спортивних секцій. Хочу, щоб молоде покоління мало змогу реалізувати себе навколо справжніх здорових ідей.

•             Музичні школи у кожному великому населеному пункті, щоб кожен бажаючий міг здобути музичну освіту за місцем проживання, та реалізувати свій талант.

•             Залучимо спонсорські, грантові кошти міжнародних організацій шляхом написання відповідних проектів для модернізації комп’ютерних класів, закупівлі сучасного устаткування навчальних кабінетів та демонстраційного обладнання для класів.

•             Проблему безробіття та створення нових робочих місць можна вирішити лише шляхом стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу. Для цього створимо сприятливий інвестиційний клімат, впровадимо нові напрямки розвитку бізнесу та підприємництва, зменшимо адміністративний тиск на бізнес.

•             Вподобані місця літнього відпочинку туристів на природі будуть окультурені. Розглянемо можливість встановлення у таких місцях альтанок, мангалів та сміттєвих баків.

•             Поліський край може стати чудовим місцем проведення всеукраїнських тематичних фестивалів. Ми маємо стати цікавими для туристів та відпочиваючих у наших курортних закладах.

•             Будь-який інвестор, який бажає розвивати свій бізнес на Поліссі та створювати робочі місця, в жодному разі не повинен стикнутися з адміністративним бюрократичним зволіканням.

Політична реклама

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

X