Home / Регіональні новини / Давайте познайомимось ближче (фото)

Давайте познайомимось ближче (фото)

Полюхович Анатолій Іванович 05.09.1971року народження, народився  та виріс в Рівненській області Зарічненського району у смт. Зарічне. Ще з ранніх років вболівав, як і більшість Українців,  за справедливість.

    З роками, я чітко вибудовував переконання,  яке й до сьогоднішнього дня є моїм кредом: «Борітеся й поборете». Усіма зусиллями намагаюсь не зраджувати своїм ціля, саме тому добиваюся того аби Закон працював на благо, щоб була відповідальність перед Законом, не тільки для простих  людей, але й для можновладців. Просте законодавство, повна люстрація та перезавантаження влади .

 В 1993 році закінчив навчання в Рівненському Державному інституті культури на факультеті «Культурно-просвітницька робота». Здобув спеціальність: «Організатор –методист».

Починаючи з 1999 року почав займатися підприємницькою діяльністю. Окрім того як і раніше відстоював та відстоюю права і інтереси громади через віру та справедливість. По справжньому довіряю Богу, являюсь священикомнезалежної релігійної громади повного Євангелія «Нове Життя» в смт. Зарічне .

Також з 2012 року активно займаюся протидією безладу у владі: податкове свавілля, бездіяльність поліції  та прокуратури, нечесних та корумпованих суддів.

Є одним із засновник Майдану у Зарічному та одним  із керівників Майдану Рівного, активний учасник Київського Майдану де був сотником.  На мою думку ми внесли  вагомий внесок у вигнанні злочинної влад, але цілі Майдану виконанні  всього на 30 %, тому я сповнений рішучості та сил  маю на меті і далі працювати над побудовою правової держави.

З 2015 року є керівником громадської організації «Сотня Майдан», яка була започаткована ще на майдані під час  Революції Гідності та діє по сьогоднішній день, основною метою діяльності якої є допомога побратимам в ООС та впровадження цілей започаткованих на  майдані.

  За період діяльності організації було передано більше як 10 автомобілів для потреб наших добровольців та інші види допомоги .

Був та лишаюся противником руху ЛГБТ і неодноразово  ініціював ходу проти пропаганди ЛГБТ. Вірно стою на захисті сімейних цінностей, адже сім’я це святе!!!

Це лише початок побудови майбутнього нашої України. Саме тому я «За майбутнє» ! Майбутнє наших дітей, внуків та України .

    Тож Надіюсь моя невеличка але доленосна автобіографія зуміє доторкнутися до Ваших сердець . І Ви разом зі мною виберете Майбутнє якому у нас бути .

Політична реклама

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

X