Home / Блог / Яценюк фігурує у кримінальному провадженні про отримання хабара в $3 млн – нардеп

Яценюк фігурує у кримінальному провадженні про отримання хабара в $3 млн – нардеп

Генеральна прокуратура України підтвердила існування кримінального провадження за фактом отримання хабара у розмірі $3 млн прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком за призначення на посаду керівника Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Володимира Іщука.

Про це повідомив секретар Антикорупційного комітету Верховної Ради України Дмитро Добродомов, посилаючись на відповідь Генеральної прокуратури України на депутатське звернення.

“ГПУ підтвердила давні підозри, що одіозний чиновник отримав посаду поза конкурсом не випадково. 7 жовтня 2015 року відкрито кримінальне провадження щодо отримання Яценюком неправомірної вигоди – 3 млн доларів за призначення Іщука гендиректором концерну”, – заявив Добродомов.

У відповіді ГПУ зазначається, що досудове розслідування триває.

“Одночасно повідомляю, що про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України жодній особі не повідомлялося”, – йдеться у відповіді ГПУ.

skan (1)

Нагадаємо, 30 липня 2015 року Кабінет міністрів України призначив Володимира Іщука генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.


10 квітня прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про рішення піти у відставку.

Про admin

Читайте також...

Цифровий маркетинг: сутність та переваги

Цифровий маркетинг – це комплекс стратегій та інструментів, спрямованих на просування продуктів чи послуг через …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X