Home / Блог / Ляшко літає на літаку з оточення Путіна

Ляшко літає на літаку з оточення Путіна

Народний депутат Володимир Ар’єв повідомив, що лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко використовує для перельотів літак, який належить російському бізнесмену із близького оточення президента РФ Володимира Путіна.

“Ляшко вже другий тиждень вимагає розслідувати політичну корупцію. Без питань.Додаємо сюди факти перельотів Ляшка на літаку з бортовим номером UR-USA компанії IBE Trade Corp., яка належить бізнесмену Ровту, якого пов’язують з Фірташем і з колишньою кримінальною “кишенею” Путіна Севою Могилевичем. Чим не привід для розслідування? Далі буде’, – написав Ар’єв на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, сам Ар’єв сьогодні взяв самовідвід з тимчасової слідчої комісії (ТСК) по офшорам.

“Беру самовідвід… Я завжди своєю репутацією і діями доводив свою відданість пошуку правди і боровся з корупціонерами і маніпуляторами, незалежно від їхньої приналежності чи популярності. І якщо навіть теоретично ставиться під сумнів неупередженість результатів комісії, я не братиму участь в роботі ТСК”, – повідомив Ар’єв.

Нагадаємо, вчора Сергій Лещенко заявив, що помічником депутата Володимира Ар’єва, якого висунули в члени ТСК з питань політичної корупції та офшорних компаній, в минулому скликанні працював Віталій Кононенко. Лещенко попросив Ар’єва публічно пояснити, чи є його екс-помічник Віталій Кононенко батьком Ігоря Кононенка, і якщо це так – то взяти самовідвід з цієї посади.

 

Про admin

Читайте також...

Цифровий маркетинг: сутність та переваги

Цифровий маркетинг – це комплекс стратегій та інструментів, спрямованих на просування продуктів чи послуг через …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X