Home / Міські новини | Вараш / Звільнені працівники виконавчого комітету, працюють у владних коридорах – Вараш (відео, фото)

Звільнені працівники виконавчого комітету, працюють у владних коридорах – Вараш (відео, фото)

skrynshot-2018-02-23-15-28-14

Майже два тижні працівники виконавчого комітету, які після прийняття нової структури, були звільненні, а пізніше судами різних інстанцій поновлені,  ходять на роботу у виконавчий комітет Вараської міської ради. Проте робочих місць так само, як і заробітної плати у них немає.

Майже два роки, люди відстоювали свої права у судах. І нарешті коли все майже закінчилося на перешкоді став керуючий справами виконавчого комітету Вараської міської ради, Борис Бірук. Адже саме він має виконати розпорядження ТЗП міського голови Ірини Шумри, яке було видане після прийняття сесією міської ради рішення, про поновлення звільнених працівників.

Свою відмову від виконання, Борис Бірук аргументує тим, що рішення сесії так само, як і рішення суду є ніщо інше, як «фількіна грамота».

Тому шукаючи шляхи вирішення, працівники виконкому, які мають відповідні записи у трудових книжках, звернулися до Сергія Анощенка, котрий до цього часу вважає, що є легітимним міським головою Вараша.

Та попри свою так звану легітимність пан Анощенко,  нічого робити не збирається, при цьому наголошує, – «депутати повинні прийти та проголосувати на сесії, яку збираю я».

На разі на Виконавчий комітет Вараської міської ради,  відкрито виконавче провадження,  згідно якого за не виконання рішення суду, потрібно сплатити штрафні санкції більше 5000 тисяч гривень і швидше за все вони будуть оплачені із міської казни, тобто з кишені жителів міста.

P.S. Поки рішення суду не виконується, Сергій Анощенко і далі продовжує сам собі виписувати премії у розмірі 200%.

27973712_1788586977881834_6040617892789828989_n

Та от чи отримують люди заробітні плати поки не відомо, хоча Борис Бірук пропонує, аби їх платили депутати, які своїм рішенням звільняли їх з роботи. Нагадаємо, що дружина керуючого справами, Наталія Бірук також голосувала «ЗА», то ж в такому випадку і в сімейному бюджеті Бориса Бірука грошей стане менше.

Вероніка Пилипчук

 

(відео взято із соціальної мережі фейсбук, Юлія Крищук)

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

2 коментарі

  1. Бірук, не сміши людей, хто за тебе буде голосувати;)

  2. Я от сьогодні проїхався по місту,а в нас дороги,наче в зоні АТО,їх мабуть “Гради”крили?Причому це і об’їздна і в дворах…А іще так гарно прочищали двори,що глушника мало не відірвав,колія по коліна,в нас ,як тільки зима,так Кузнецовську народна забава,мера міняти)))) Шановні можновладці,дістали ви вже,займіться питаннями міста,а не розподілом печаток,вже від усіх ваших мансів блювотний рефлекс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X