Home / Міські новини | Вараш / Засідання методичної ради

Засідання методичної ради

16 листопада  відбулось чергове засідання методичної ради  міського методичного кабінету закладів освіти. На заході були присутні члени ради та заступники директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів міста, повідомляє сайт міської ради.

Порядок денний засідання передбачав розгляд ряду важливих та актуальних освітянських питань. Завідувач Н.Кремінська окреслила ряд складових компонентів підготовки педагогічних працівників до атестації в 2018 році, зокрема щодо вивчення системи роботи педагогів, які претендують на присвоєння звання “Вчитель-методист” та «Старший вчитель». Також ознайомила присутніх з перспективним планом курсової підготовки педагогів міста на 2018рік.

Члени методичної ради обговорили особливості, умови та порядок проведення Всеукраїнського та міського етапів конкурсу «Учитель року – 2018».

Методист Я.Горегляд розкрила хід реалізації основних позицій нового Закону України «Про освіту» і зорієнтувала на забезпечення належного науково-методичного супроводу роботи з педагогічними працівниками в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

Присутні обговорили механізми участі учнів ЗНЗ міста у  ІІ (міському) етапі Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів, І етапі конкурсу–захисту науково-дослідницьких робіт МАН та інших учнівських конкурсів.

Методист з психологічної служби Н.Тарасюк ознайомила присутніх з особливостями негативного явища булінгу  в учнівському середовищі та зазначила про необхідність його профілактики.

Також членами методичної ради було розглянуто та схвалено навчальну програму з позашкільної освіти військово-патріотичного напряму «Юний пластун».

Завідувач комунальної установи Н.Кремінська

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X