Home / Міські новини | Вараш / Закупівля нового високочастотного зварювального електрокоагулятору (фото)

Закупівля нового високочастотного зварювального електрокоагулятору (фото)

22 серпня 2019 року в умовах ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» було проведено презентацію нового високочастотного зварювального електрокоагулятору ЕК 300М . Цей апарат розроблений і вироблений в Україні підприємством «СВАРМЕД» та розроблений інститутом зварювання ім.Платона.

Апробація була проведена директором «СВАРМЕД» Кункіним Дмитром Дмитровичем. Лікарі отримали безкоштовне коротке навчання та інструктаж персоналу з видачею сертифікату.

Апарат призначений для з’єднання (зварювання) попередньо розрізаних або роз’єднаних м’яких біологічних тканин ( для заміни існуючих шовних методів), коагуляції цих тканин або резекції їх частин при проведені хірургічних операцій.

За тестовий період лікарями хірургами було використано апарат ЕК 300 М при проведені таких хірургічних операцій: герніотомія, ампутація нижніх кінцівок, висічення куприкових ходів, гемороїдектомія.

Апарат показав високу ефективність,як при оперативних втручаннях так і при загоєні тканин в післяопераційному періоді.

З використанням даного апарату було відмічено зниження крововтрати під час операції, мінімальність використання шовного та перев’язувального матеріалу, що відповідно призвело до зменшення тривалості самого оперативного втручання.

         Закупівля даного апарату закладом є запланованою.

         А вже незабаром, 01 жовтня 2019 року, адміністрація закладу вручила представникам хірургічної служби (хірургам, травматологам та гінекологам) новий апарат разом зі спеціальним інструментарієм. даний апарат придбаний за зібрані благодійні внески, які надаються закладу охорони здоров’я, що покращить якість медичних послуг та надасть можливість введення в практику ряду нових методик лікування захворювань хірургічного профілю.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X