Home / Міські новини | Вараш / Вараш: рятувальники оперативно звільнили маленьку дівчинку, що застрягла на дитячому майданчику (фото)

Вараш: рятувальники оперативно звільнили маленьку дівчинку, що застрягла на дитячому майданчику (фото)

08 травня о 17:10 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в одному із дворів у місті Вараш по мікрорайону Перемоги на дитячому майданчику застрягла малолітня дівчинка 2013 р.н. та не може самостійно звільнитись.

img_20180508_171833

Мати дівчинки повідомила рятувальників, що коли вона гуляла з дитиною на майданчику, донька піднімаючись по драбинці просунула голову між щаблями та застрягла. Жінка та перехожі громадяни не змогли власними силами звільнити дівчинку, тому негайно звернулися по допомогу до працівників ДСНС.

img_20180508_171912

Вже за лічені хвилини на місце виклику оперативно прибув черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

img_20180508_171737

Прибувши на місце рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту надали допомогу по звільненню дитини. Жодних серйозних травм в результаті даної події у дитини не виявлено. Мама дівчинки щиро подякувала бійцям Державної служби України з надзвичайних ситуацій, відмітивши, що вони дуже швидко відреагували на її прохання про допомогу та оперативно звільнили дитину з «ігрової пастки».

Кузнецовський міський сектор

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області

Ігор Шевчук

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X