Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / У Вараші батько під час бійки застрелив свого сина

У Вараші батько під час бійки застрелив свого сина

na-rivnenshchini-batko-pid-chas-biyki-zastreliv-sv20190529_5453Трагедія трапилася у Вараші опівдні вчора, 28 травня. 61-річний батько сам зателефонував до поліції і розповів, що із рушниці застрелив 35-річного сина.

(фото ілюстративне)

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу та поліцейські обласного управління, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Як пояснив 61-річний житель Вараша поліції, коли додому прийшов його захмелілий син, між ними виник конфлікт. Під час сутички син вдарив батька, а той у відповідь дістав із сейфу зареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю і здійснив два постріли – у груди та плече сина.

Від отриманих вогнепальних поранень 35-річний чоловік помер.

«Зловмисника, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. заступника начальника Вараського відділу поліції Юрій Суліковський. — Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу –  тримання під вартою».

Батькові, який на момент скоєння злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння, загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X