Home / Міські новини | Вараш / «Світ врятує доброта», – Вараш (фото)

«Світ врятує доброта», – Вараш (фото)

Добро починається з тебе. Хочеш змінити світ – розпочни із себе. Для цього не потрібно спеціального приводу, але нехай будуть такі дати, як день доброти – можливо, когось саме вони можуть спонукати до творення добра. Хотілося б, щоб всі ми просто озирнулися навколо себе і усвідомили, що поряд з нами – так багато людей, які чекають нашої посмішки, підтримки та розуміння. Ми щодня можемо просто спробувати почати проявляти доброту до всіх і повсякчас.

img_20180927_094147

Проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна кожна людина. «За добро добром відплачують» – говорить народна мудрість.

img_20180927_094101

Тому 27 вересня 2018 року фахівцем із соціальної роботи Вараського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено захід «Світ врятує доброта». Його було проведено у 4 класі загальноосвітньої школи № 1 м. Вараш. Організаторами не випадково було обрано саме цей клас, адже у ньому діти навчаються за програмою інклюзивного навчання. А отже  усвідомлюють важливість проявів доброти, допомоги товаришу та співпереживання.

У ході заходу учасники мали змогу розповісти про свої власні добрі вчинки та посмакувати цукерками, до яких було прикріплено побажання та спонукання до добрих вчинків або слова вдячності.

По завершенню усі учасники отримали позитивний настрій та передавали ланцюгову реакцію доброти іншим учням цієї школи.

 

Тетяна Булан,

фахівець із соціальної роботи ВМЦСССДМ

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X