Home / Міські новини | Вараш / Сприяємо працевлаштуванню особам передпенсійного віку (фото)

Сприяємо працевлаштуванню особам передпенсійного віку (фото)

Кожна безробітна людина, яка прагне працевлаштуватися, перебуває в постійному пошуку роботи та у роздумі щодо достойного заробітку та належних умов праці.

Деяким людям це вдається. Але для осіб передпенсійного віку  є певні труднощі у працевлаштуванні за бажанням. Насамперед необхідно правильно презентувати себе роботодавцю, довести свій професійний рівень та досвід, а також під час співбесіди, переконати роботодавця в тому, що саме вона із запропонованою  роботою впорається.

image-0-02-04-21c9998d724203124f7b0495cdaa2d74d02a72f5848a1f76c199e23d0c0fbb77-v

Подібна ситуація склалася  з Марією Шимонюк, яка більше півроку перебувала на обліку в Кузнецовському міському центрі зайнятості. В свій час працювала в Кузнецовському міському комунальному підприємстві та попала під скорочення штатів. Та не зважаючи на свій вік, пані Марія активно шукала роботу.

Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості отримала статус безробітної, відвідувала різні семінари, опрацьовувала можливі джерела інформації про вільні робочі місця, разом з фахівцем центру зайнятості склала індивідуальний план працевлаштування та спілкувалася з роботодавцями з приводу роботи, а також склала власне резюме , яке було розміщене на порталі Державної служби зайнятості. І в цьому їй надала допомогу провідний фахівець з питань зайнятості Юлія Денисюк.

Важливо відзначити, що Марія Іванівна не даремно звернулася до фахівців Кузнецовського міського центру зайнятості, адже отримала нову роботу за їх допомогою у Вараській гімназії, де й працює із задоволенням.

Провідний фахівець з питань зайнятості

відділу організації працевлаштування населення

Ю.Денисюк

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X