Home / Міські новини | Вараш / Вересень золотих здобутків у спортсменів Рівненської АЕС (фото)

Вересень золотих здобутків у спортсменів Рівненської АЕС (фото)

2017-10-04-15-09_komanda_energoatoma

Працівники Рівненської АЕС стали учасниками Міжнародного турніру з плавання в категорії «Мастерс», який проходив наприкінці вересня у м. Львів. У золоту пору спортивні змагання принесли атомникам більше 20 золотих медалей. Відмінні результати у різних видах спорту демонструють також вихованці КДЮСШ РАЕС, які представлятимуть Україну на престижних міжнародних змаганнях.

Щорічний турнір «Кубок Лева», організований Клубом ветеранів плавання «Євро-Львів», пройшов за підтримки Федерації Львівщини, управління молоді та спорту Львівської міської ради та Всеукраїнської Асоціації плавальних клубів «Мастерс».

2017-10-04-15-09_mizhnarodnyj_turnir_z_plavannya_kubok_leva_-_2017

В змаганнях взяли участь близько 220 плавців із 43 клубів та команд України, Франції, Угорщини, Польщі, Фінляндії, Білорусі та Молдови. За титул найкращих впродовж двох днів змагались чемпіони, рекордсмени Європи, світу та Олімпійських ігор, професіонали, які входять в чинну TOП-10 кращих плавців світу. Українські «Мастерс» були представлені в 14 вікових категоріях: наймолодшому учаснику 25 років, а найстаршому – 78.

Плавці Рівненської АЕС змагались в складі команди «Енергоатом» з числа 10 спортсменів. РАЕС представляли: інженер служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації Оксана Казимирська; економіст планово-економічного відділу бухгалтерії Вікторія Середенко; апаратник блочної знесоленої установки АЕС блоку №3 (хімцех) Олеся Осовська; начальник відділу аналізу та супроводу звітів з безпеки служби аналізу безпеки Сергій Гуцало; провідний інструктор навчально-тренувального центру Євген Зайчик; слюсар енергоремонтного підрозділу Владислав Березюк; тренери комплексної дитячо-юнацької спортивної школи управління соціальних об’єктів Олександр Савчук та Назар Усаченко. За результатами турніру рівненські атомники вибороли 21 золоту, 15 срібних та 10 бронзових медалей. В загальній таблиці змагань команда Енергоатома здобула 57 медалей та стала другою серед 35 команд-учасниць. Поїздка плавців РАЕС стала можливою завдяки підтримці первинної профспілкової організації підприємства.

Олександр Савчук в запливах серед чоловіків здобув золото на 100-метрівці батерфляєм, 200-метрівці вільним стилем, 200-метрівці комплексним стилем, 400-метрівці вільним стилем; перше загальнокомандне місце на 200-метрівці комплексним стилем; а також срібло на 200-метрівці вільним стилем плавання.

2017-10-04-15-09_plavtsi_raes_na_zmagannyah

Євген Зайчик в запливах серед чоловіків виборов золоті медалі на 50 м на спині, 200 м батерфляєм, 400 м комплексним стилем, перше загальнокомандне місце на 200 м комплексним стилем; три срібні нагороди на 50 м вільним стилем, 50 м та 100 м батерфляєм; друге загальнокомандне місце на 200-метрівці вільним стилем. Також Євген зайняв першу сходинку у складі команди Енергоатома у змішаному виді змагань на 200-метрівці вільним стилем.

Владислав Березюк в запливах серед чоловіків на 100-метрівці та 50-метрівці брасом посів відповідно перше та друге місця. Крім того, спортсмен отримав перші загальнокомандні місця на 200 м вільним та 200 м комплексним стилями.

Назар Усаченко серед чоловіків виборов золото на 200 м батерфляєм; бронзу на 50 м, 100 м батерфляєм та 50 м на спині; зайняв п’яте місце на 100 м на спині та друге командне місце на 200 м комплексним стилем.

Сергій Гуцало у запливах брасом серед чоловіків зайняв треті місця на 100 м та 200 м, а також четверте місце на 50 м.

2017-10-04-15-09_oleksandr_savchuk_-u_tsentri

Олеся Осовська у запливах серед жінок взяла золоті винагороди на 50 м та 100 м батерфляєм, 100 м вільним стилем; перше загальнокомандне на 200 м комплексним стилем та отримала срібло на 50 м вільним стилем. У змішаному виді плавання спортсменка виборола золото на 200 м вільним стилем та перше загальнокомандне місце на 200 м комплексним стилем.

Вікторія Середенко серед жінок взяла срібло на 50 м брасом та 50 м на спині, п’яте місце на 50 м вільним стилем та перше загальнокомандне на 200 м комплексним стилем.

Оксана Казимирська у запливах серед жінок брасом посіла четверте місце на 200 м, сьоме місце на 100 м та восьме місце на 50 м. Плавчиня здобула також перше загальнокомандне місце на 200 м комплексним стилем плавання.

Достойні результати рівненських атомників на спортивній арені країни ще раз доводять, що працівники РАЕС є потужною монолітною командою, яка прагне високих досягнень не лише на виробництві, а й в особистому житті, демонструючи свою прихильність до спорту та здорового способу життя.

2017-10-04-15-09_yuni_boksery_kdyussh_raes

Варто відзначити й вагомі досягнення у спорті вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Рівненської АЕС. На регіональних змаганнях з боксу юні боксери КДЮСШ РАЕС вибороли 1 золоту, 2 срібні та 3 бронзові винагороди у своїх вагових категоріях. Ці змагання продемонстрували чудову підготовку вихованців спортшколи РАЕС до Чемпіонату України з боксу серед юнаків, який наразі проходить у м. Бердянськ Запорізької області. Місто-супутник РАЕС на змаганнях представляє золотий призер Тарас Гапонов.

2017-10-04-15-09_chempionat_ukrayiny_z_klasychnogo_pauerliftyngu

На чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків та жінок, молоді, юнаків та дівчат вихованець КДЮСШ РАЕС Антон Бірук посів першу сходинку п’єдесталу пошани. За підсумками виступів, важкоатлета включено до складу української збірної на 2018 рік. Наразі тренер-викладач спорткомплексу РАЕС Сергій Якубишин готує юного стронгмена до світового Чемпіонату, який пройде у червні наступного року в Канаді.

Успіхи молодих спортсменів підтверджують професіоналізм тренерського складу КДЮСШ РАЕС та доводять, що на соціальних об’єктах електростанції створені якнайкращі умови для виховання здорового молодого покоління та популяризації активного дозвілля серед населення.

www.rnpp.rv.ua

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X